Haberler

Koronavirüs nedeniyle tedavi gören İkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıktı

Güncelleme:

Koronavirüs tedavisi gören sunucu İkbal Gürpınar, yoğun bakımdan çıktı. Tedavisi devam eden Gürpınar'dan önemli açıklamalar geldi. Gürpınar; annesini, babasını ve eniştesini koronavirüs nedeniyle kaybetmişti.

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın annesi Neriman Dönmez, hayatını kaybetti. Gürpınar'ın babası Murtaza Dönmez de koronavirüs nedeniyle 4 Eylül de vefat etmişti. Gürpınar'ın eniştesi de koronavirüse yenik düşmüştü.

HASTALIK SÜRECİNİ ANLATTI

Kendisi de bir süredir yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören İkbal Gürpınar odaya alındı. Annesinin cenazesine gidemeyen Gürpınar, çok ağır geçirdiği hastalık sürecinde yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

İkbal Gürpınar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Size anlatacak o kadar çok şey birikti ki. Şükürler olsun Rabbime kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar kıymetli ve ne kadar da boş. Hasta yatağınızda anneniz ölüyor, cenazesine bile katılamıyorsunuz.

"NEFES ALMAK NE BÜYÜK NİMET"

Nefes almak ne büyük bir nimet. Bir bardak çay ve ve pilav, sağımdan soluma dönebilmek. Konuşmak yasak hala, ciğerlerimi yormamak için. Yoğun bakımda o hummalı çalışmayı, o fedakarlığı gördüm ya. Ömrümün geri kalanını Doktor ve hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim inşallah. Yoğun bakım hemşiresi bulmak çok zorlaşmış. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin.

"OLAĞANÜSTÜ BİR ORGANİZASYON BU"

Sayın Bakanım (Fahrettin Koca) size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Olağanüstü bir organizasyon bu. Canla başla çalışıyor herkes. Allah devletimizi daim kılsın.

"HANGİ BİRİNİ ANLATAYIM?"

Sizden ricam yoğun bakım hemşirelerinin durumlarını düzeltmeniz. İnanın evladımız yapmaz onların bize fedakarlıklarını. Yanımdaki hasta sürekli kolunu oynattığı için kan ter içinde yeni damar arayışları, altımızı tiksinmeden temizlemeleri. Hangi birini anlatayım?

"DAYANILACAK GİBİ DEĞİL"

Taburcu olunca yayın yapar uzun uzun anlatırım inşallah. Lütfen mecbur olmadıkça sokağa çıkmayın. Çift maske ve eldiven, mesafe! Çektiğim acıları bilseniz adım atmazdınız dışarıya. İnanın öyle bir an geliyor ki ölümü istiyorsunuz, dayanılacak gibi değil.''

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İkbal Gürpınar Sosyal Medya Gürpınar Eylül Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

KARA:

YEDİĞİ KEBAPLARA SAYSIN. . . .

16
16
yanıtYanıtla
KARA BELA BENİM:

hay tüküreyim senin insanlığına be sefil mahlukat kaybol lan)))))))))

yanıt2
yanıt2
Can Gungor:

Gecmis olsun Başı sagolsun .

6
5
yanıtYanıtla
Ayşe kal:

Geçmiş olsun sevgili ikbal hanım Allah sizin gibi insanları korusun cümlesine şifa versin inşallah

yanıt2
yanıt2
Ayşe kal:

Geçmiş olsun sevgili ikbal hanım Allah sizin gibi insanları korusun inşallah, cümle hastalara rabbim şifa versin inşallah

yanıt1
yanıt2
ADSIZ:

Inşallah iyi olur da millet de bunun haberlerinden kurtulmuş olur. Ölenlere Allah rahmet eylesin.

8
1
yanıtYanıtla
Seher:

Yorum yapan bazı insanlar bu kadıncağıza niye bu kadar bilendiniz siz hiçmi kebap yemediniz Herkez gibi oda işini yapiyor .Allah size merhamet vermemiş demek

3
5
yanıtYanıtla
Aylin:

Seher, Ağzına sağlık güzel yazmışsın sevmek zorunda değilsiniz bu kadar kötü yazmak zorunda da değilsini haberi okuma ilgilenme ne kalpsizler var ya

yanıt0
yanıt0
VAY BEEEEE:

Bu kadını sevmek zorunda değiliz. Onun kötülüğü istemeyen birisiyim çünkü onun acı çekmesi başka birisini mutlu etmez zaten. Ama böyle zorla sevdirmek hakkını nerden alıyorsunuz? Kaldı ki sadece bu hastalığa onlar maruz kalmadı niye aileler perişan oldu dolayısıyla bu da onlardan biri .Onun bir farkı yok siz farklı görebilirsiniz sevebilirsiniz kimse sizi kınamaya hakkı yok aynısı benim gibi sevmeyenler için de geçerli.

yanıt2
yanıt0
HAYIRLI EVLAT OLMAK:

YANLIŞ MI OKUDUM DİYE Bİ DAHA BAKTIM. . YAZIDA ANNESİNDEN ÇOK AZ BAHSETTİĞİNİ FARKETTİM. . CENAZEYE KATILAMAMDI HALİYLE AMA BURADAN DA SİZE ANLATACAK ÇOK ŞEY BİRİKTİ SÖZÜNE TAKILDIM. . ESKİ İKBAL G. BUNLARI SÖYLEMEZDİ. . NE DİYELİM ZATEN HASTA YATAĞINDAKİ SÖZLERİ BENİ İNCİTTİ YANİ. . ALLAH TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN.

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title