Haberler

"Kocama hizmet etmem" diyen Esra Sönmezer'den çok konuşulacak yatak çıkışı: Aynı yatakta uyumam

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan oyuncu Esra Sönmezer, hizmetkar olmak için evlenmeyeceğini söyleyerek "Kocama hizmet etmem" dedi. İlişkilerde kırmızı çizgilerinin olduğunu söyleyen Sönmezer, "Kimseyle aynı yatakta uyumam" ifadelerini kullandı.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer oldu. Ünlü isim, yıllar önce yaşadığı ihaneti ve evlilikteki kırmızı çizgilerini anlattı.

"ERKEĞE HİZMET EDEN BİR KADIN OLMAM"

Evleneceği kişiye yemek yapmayacağını söyleyen Sönmezer, "Evlilik düşünmüyorum ama ileride evlenirsem asla bir erkeğe hizmet eden, önüne yemek koyan bir kadın olamam. Bir erkek benden bunu beklemesin. Ne yapılacağı beni ilgilendirmiyor. Teknoloji gelişti bir telefonla dışarıdan yemek geliyor. Ev yemeği yapan bir yerle anlaşırız 2 günde 1 getirir. Ben çalışan bir insanım, işim yok da adama mı bakacağım. Yok çamaşır yıka, yer sil, cam sil falan da pardon? Niye evleniyorum ben? Hizmetkar olmak için evlenmiyorum. Adam beni arayıp yemek siparişi falan vermesin. Zıkkım yesin. Ben aşçılık okumadım kimse kusura bakmasın. Yemek sevgiyle yapılan bir şey benim içimde yok" şeklinde konuştu.

'Kocama hizmet etmem' diyen Esra Sönmezer'den çok konuşulacak yatak çıkışı: Aynı yatakta uyumam

"ARKADAŞIMA GİDERKEN YOLDA ALDATILDIĞIMI GÖRDÜM"

Sönmezer "Çapkın bir kadın mısın?" sorusu üzerine "Bilmiyorum, yer yer değişiyor. Aldatılmayı affetmem. Biri beni aldatırsa ben de onu aldatırım. Aldattım da... Geçmiş bir ilişkimde beni aldatan sevgilimi intikam için aldattım. Erkek arkadaşımın yakındaki erkeklerle görüşmem, telefonunu bile almam. Beni ararlarsa da sert konuşurum. Öyle ahlaksızlıklarım yoktur. Aldatıldığımı bir restoranda gördüm. Onları mekanda bastım. Arkadaşım giderken yolda tesadüfen gördüm onları. Masadaki alkol şişesini alıp duvara fırlatmıştım. O gün her şey bitti. Daha sonra geri dönmeye çalıştı orada bir süreç yaşadım ve bu benim en büyük pişmanlığımdır. Bir daha da böyle bir ilişki yaşamadım" ifadelerini kullandı.

'Kocama hizmet etmem' diyen Esra Sönmezer'den çok konuşulacak yatak çıkışı: Aynı yatakta uyumam

"KİMSEYLE UYUMAM, EŞİMİN GAZ ÇIKARMASI DA TİKSİNÇ GELİYOR"

Ünlü isim "Kimseyle aynı yatakta uyumadığın doğru mu?" sorusuna üzerine de sözlerine şöyle devam etti: "Evet, uyumuyorum genelde. Bu karşımdaki erkeği sevmediğim için değil. Ben çok rahatına düşkün ve yatağının ortasında uyuyan biriyim. Uykum gelmediğinde kitap okurum, telefondan oyun oynarım ve sağa sola çok dönerim. Hem yanımdaki insana rahatsızlık vermek istemiyorum hem de biri yanımda uyuduğu zaman gerçekten rahatsız oluyorum. Bence çoğu evliliğin bitme nedeni de aynı yatağı paylaşma aynı lavaboyu kullanmak. Bir noktadan sonra aşk bitip sevgi başladığı zaman karşındaki insanın her şeyine vakıf oluyorsun. Eşim yanımda gaz çıkartırsa rahatsız olurum. Bunlar hoş şeyler değil. Bunlar tiksinç geliyor. Cinselliğime de güvenmiyorum. Çok iyi bir hayat arkadaşıyım ve eğlenceliydim ama belirli çizgilerim var."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Esra Sönmezer Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

ferfer:

seninle adam niye evlenecek o zaman sen kimsinki altın ne üstün ne hiçbir meziyetin yok alıpta seni başına belamı edecek ???

311
25
yanıtYanıtla
ferfer:

yüce İslam dinine aykırı olan ne varsa hayatımıza birilerinin eliyle bilerek ve isteyerek hemde çok güzel birşeymiş gibi gösterilerek sokulmaya çalışılıyor dikkatli olun bu oyunlara gelmeyin dini bütünlüğü önce ahlakı ve aile yapısını çökerterek bozmaya çalışıyorlar

200
33
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Doğru söylemiş sen ev hanımı olamazsın sen başka birşey olmuşsun.

212
20
yanıtYanıtla
Basralı Hasan :

Ne güzel tarif etmiş kendini. Kısaca sadece bir sehvet objesi olduğunu anlatıyor. Bir katkı olsun böyle tipler belirli yaşa geldiğinde intihar ediyorlar çünkü artık onların yüzüne bakan yok. Brigitte Nelson kaç kere intihara teşebbüs etti.

167
26
yanıtYanıtla
Bayram Seker:

Kim bu arkadaş İslam düşmanlığı yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar aile olgusunu yok etmek için ne gerekiyorsa yapıyorlar

89
19
yanıtYanıtla
Shef :

Zaten seni evinin kadini diye alacak var mdıır? Her kadından eş olmaz diye bir sözümüz var. İşte tam da bu onu anlatmışsın.

69
10
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

bu karı nerden çıktı ya. utanmadan dünden beri gündemi meşgul ediyor

51
8
yanıtYanıtla
İDRİS ÇELİK:

Seni zaten kimse almaz :)) merak etme sen

29
3
yanıtYanıtla
elif yildiz:

herkesin bir alıcısı vardır merak etmeee

yanıt9
yanıt5
Metin Yalcin:

Çobanın oyu ile benim oyum bir mi diyen sarışın kız geldi aklıma, bence o sözü bu faydasız'a söylemiş .. ))

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title