Haberler

Kendi Filmimin Korsan Cd'sini Satın Aldım

Güncelleme:

'Koğuş Akademisi' filminin 'Derya'sı Yasemin Öztürk: Kendi oynadığım filmlerin korsanını da satın aldım ama sinemada izlemeyi tercih ederim.

Senaryosunu kardeşi Yücel Öztürk'ün yazdığı 'Koğuş Akademisi' filminde Çetin Altay, Erdal Tosun, Umut Oğuz ve Aruz Yanardağ ile birlikte rol alan Yasemin Öztürk; filme ve özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Filmde gaspa ve tacize uğrayan 'Derya' karakterini oynayan Öztürk; komedide Cem Yılmaz, aşk filmlerinde Çağan Irmak, dramda ise Zeki Demirkubuz ile birlikte çalışmak istediğini ifade etti.

Filmi izlediniz mi?

Sinemaya gitme fırsatım olmadı ama Kütahya ve Aydın'da imza günlerimiz vardı; orada seyirciyle birlikte izledik. Ben daha önceki filmlerimde de izleyicinin tepkisini görmek için sinemaya giderdim. İlk kez bu filmde vizyona girmeden önce izledim. O yüzden nasıl bir şeyle karşılaşacağımı biliyordum.

HERKES ÇOK GÜLÜYOR

Bu film için seyircinin tepkisi nasıl?

Olumsuz bir eleştiriyle karşılaşmadım. Genelde beğeniyorlar. Zaten komedi ve eğlence vaat eden bir film. Her ne kadar benim ve Arzu'nun (Yanardağ) oynadığı karakterler, komik olmasa da film çok komik. Herkesin gülerek çıktığını görmek hoşumuza gidiyor.

Kardeşinizin bu filmi hayata geçirmesinde sizin ne kadar etkiniz oldu? Torpil yaptınız mı ona?

"Bana da bir rol yaz" demedim ama oyunculuğumu da bildiği için bana küçük bir sahne yazmıştı. Yönetmen senaryoyu okuyunca rolümü artırdı.

EVET, TACİZ EDİLDİM

Siz hiç filmdeki gibi gasp veya taciz olayına maruz kaldınız mı?

Gasp olayı başıma gelmedi. Cihangir'deyken tinerciler saldırmıştı. Sakin olup onlarla konuşarak kurtulmayı başardım. Yine Cihangir'de otururken, taciz olayı yaşadım. O da şöyle oldu: Gece geç vakit çekimden geliyordum. Arkamdan genç biri geldi. Takip edildiğimi düşünmemiştim. Apartmanın kapısını açacağım sırada kalçama şaplak yedim. Ben çığlık atınca can havliyle kaçtı gitti.

Filmde korsana gönderme var. Siz korsan film aldınız mı hiç? Haydi itiraf edin..

Öyle bir soru sordun ki şimdi. (Gülüyor) Almamaya çalışıyorum ama çok pahalı filmler var. Birkaç tane film almak istediğiniz zaman bütçeniz sarsılıyor. O yüzden kaçınıyorum ama aldığım oldu. İtiraf ediyorum hatta kendi oynadığım filmleri bile "Buyurun sizin filminiz" diye gösterdiler, ben de orijinali olmasına rağmen onları da aldım ama yine de sinemada izlemeyi tercih ederim.

MİZAÇ OLARAK SERTİM

Nasıl bir filmde oynamak isterdiniz?

Alt metni sağlam, beni zorlayacak dolu dolu hikayelerde oynamak isterim. Dramda Zeki Demirkubuz'la, komedide Cem Yılmaz'la, aşk filminde de Çağan Irmak'la çalışmak isterim.

Televizyonda sizi 'Kurtlar Vadisi' ve 'Behzat Ç.' gibi erkek dizilerinde gördük. Bunun bir sebebi var mı, öyle mi denk geldi?

Bunun belli bir sebebi var mı bilmiyorum ama fiziki sebebi olabilir. Mizaç olarak sert görünüyorum. Televizyonda komedi yanımı ön plana çıkaracağım, eğlenceli bir sitcomda oynamak istiyorum.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Zeki Demirkubuz Yasemin Öztürk Çağan Irmak Cem Yılmaz Magazin Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title