Haberler

Yüz Gerdirme Ameliyatı Fotoğrafları Yayınlanan Katie Price Kimdir?

Güncelleme:

"The Sun" gazetesi, Katie Price'ın uyanıkken gerçekleştirdiği yüz gerdirme ameliyatının fotoğraflarını yayınladı. Paylaşılan fotoğraflar sonrası Katie Price'ın hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. İşte! Katie Price hakkındaki her şey...

Katei Price'ın yüz gerdirme operasyonunun fotoğrafları "The Sun" gazetesi tarafından yayınlandı. Fotoğraflarından ameliyat sırasında Katie Price'ın uyanık ve doktoru ile sohbet ettiği anlaşılıyor. Peki, yüz gerdirme ameliyatının fotoğraflarını basınla paylaşan Katie Price kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

KATİE PRİCE KİMDİR?

22 Mayıs 1978 yılında Brighton İngiltere'de dünyaya gelen Katie Price, oldukça zorlu bir hayat geçirdi.

CİNSEL SALDIRIYA UĞRADI

4 yaşında babası tarafından terk edilen Price'ın annesi 12 yaşında başka biriyle evlendi. Zorluklarla başlayan yaşamına eklenen bir başka travma ise 6 yaşında bir parkta çalıların arasında uğradığı cinsel saldırıdır.

Yüz Gerdirme Ameliyatı Fotoğrafları Yayınlanan Katie Price Kimdir?

ESTETİK AMELİYATLARI ANLAŞMASINI BİTİRDİ

Gittiği Blatchington Milli Okulu'nu 16 yaşında bırakan Price, modelliğe başladı. Fotoğraflarını çekerek Londra'daki bir ajansa gönderen Price, 18 yaşındayken "Sun" gazetesine verdiği üstsüz fotoğraflarıyla tanınmaya başladı. Genç yaşında ünlü olan Price'ın, burun ve göğüs estetiği yaptırmasının ardından "The Sun" ile olan anlaşması sona erdi.

Yüz Gerdirme Ameliyatı Fotoğrafları Yayınlanan Katie Price Kimdir?Dane Bowers ve Katie Price

KÜRTAJ YAPTIRDI

Daily Star, FHM, Playboy, Fındık, Maxim, Loaded, Vogue ve Esquire gibi yayınlarla ilgiyi üzerinde tutmaya devam eden güzel model, pop şarkıcısı Dane Bowers ile evlendi. Hamile kalmasının ardından bebeğini aldıran Price, Bowers'tan boşandı. Dream Team, Büyük Kahvaltı ve Friday Night Project gibi televiyon şovlarında boy gösteren Katie Price, 2004'te biyografisini yayınladı.

Yüz Gerdirme Ameliyatı Fotoğrafları Yayınlanan Katie Price Kimdir?Dwight Yorke ve Katie Price

3 KEZ EVLENDİ

Panache ile birlikte Katie Price Lingerie Collection'ı ile piyasada yerini alan Price, 2002 yılında Manchester United futbolcusu Dwight Yorke'dan görme engelli bir çocuk dünyaya getirdi ve ardından Yorke ile olan ilişkisini bitirdi. 2006-2010 yılları arasında Angel, Crystal, Angel Uncovered adlarındaki romanlarını yayınlayan Price'ın, 2005'te sevgilisi, Avusturalyalı bir şarkıcı olan Peter Andre'den bir oğlu oldu.

Yüz Gerdirme Ameliyatı Fotoğrafları Yayınlanan Katie Price Kimdir?Katie Price ve Alex Reid

2005 yılında evlenen çiftin üçüncü çocuğu da dünyaya geldi. Uzun sürmeyen evliliklerinin ardından boşanan Price, 2010'da üçüncü evliliğini gerçekleştirdi. Kickbox dövüşçüsü Alex Reid ile nikah masasına oturduktan 1 sene sonra ondan da ayrıldı.

Yüz Gerdirme Ameliyatı Fotoğrafları Yayınlanan Katie Price Kimdir?

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Katie Price The Sun Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title