Haberler

Kanye West, 850 bin dolarlık titanyum protez diş taktırdı

Güncelleme:

Eşiyle tercih ettiği kıyafetlerden dolayı sık sık gündeme gelen Kanye West, 850 bin dolarlık titanyum takma dişler taktırdı.

Son aylarda eşi Bianca Cencori ile verdiği pozlar ve kıyafet tercihleriyle konuşulan Kanye West, yeni dişleriyle gündem oldu. Ünlü isim, elmastan daha pahalı olan titanyum ile kendisine yeni takma dişler taktırdı.

850 BİN DOLAR

Beni Seven Casus (The Spy Who Loved Me) filminde yer alan ve Richard Kiel'in canlandırdığı Jaws isimli ikonik James Bond karakterinin dişlerine özenerek kesenin ağzını açtı. Dişlerini özel tasarlatan ünlü isim, işlem için tam 850 bin dolar ödedi. Yıldızın yeni takma dişleri, Beverly Hills'de Dr. Thomas Connelly ve Diş Teknisyeni Naoki Hayashi tarafından takıldı.

Öte yandan Kanye West'in yakın zaman da 1 milyon dolardan fazla borcu olduğu ortaya çıkmıştı.

Kanye West, dişlerini söküp yerine 850.000 Dolarlık titanyum protez dişler taktı

Kanye West, dişlerini söküp yerine 850.000 Dolarlık titanyum protez dişler taktı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Kanye West Ünlüler Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Fakır:

bizde devlet hastanesine gittik kaplama yaptıralım diye. kaplamadan başka herşeye benziyor

60
7
yanıtYanıtla
anti mizantropist:

devlet ağ diş sağlığı klinikleri açtı, yaptırdık sonuç; 4 diş 4 dolgu hepsi kısa süre sonra düştü gittik parasını versik özelde yaptırdık, işte akp Amerika'yı kıskandıran Türk tipi sağlık sistemi şimdi çıkar malum kesim 20 yıl önce hastane mi? vardı doktor mu vardı? sıra vardı...

26
10
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

benim ağzımda tek diş dahi yok imkan dahilinde ancak takma protez diş yaptırdım ona da alışamadım çıkarttım yiyecekleri ufak bir tahtada bıçakla inceltip yiyiyorum daha böyle nereye kadar giderim bilemiyorum

19
2
yanıtYanıtla
SadeVatandaş:

kafalar pırıl pırıl

7
3
yanıtYanıtla
Sezer Gazier:

Kanye kafan güzel senin.. güle güle kullan

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title