Haberler

Ekranlara iddialı giriş yapan Şeref Sözü dizisi, 4. bölümde final yapıyor

Güncelleme:

Show TV'nin yeni sezonda güvendiği yapımlardan biri olan Şeref Sözü dizisi, güçlü kadrosuna rağmen reytinglerde istenilen başarıyı elde edilememesi nedeniyle 4 Kasım'da yayınlanacak 4. bölümüyle final yapacak.

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Öykü Çelik, Sude Güler, Umut Kurt, Sahra Gümüş gibi isimlerin yer aldığı Şeref Sözü dizisi, dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi.

FİNAL KARARI ALINDI

Cihan Adabeyli karakterinin hikayesinin anlatıldığı dizi, reytinglerde üst sıraları zorlayamayınca Show TV tarafından yayından kaldırılmasına karar verildi. Şeref Sözü, yayınlanacak 4. bölümle beraber final yapacak.

Kanal reytingleri beğenmedi! Şeref Sözü dizisi 4. bölümde final yapıyor

YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Şeref Sözü 4. bölümde, tüm ada halkı seferber olup İsra'yı ararken; İsra ölümle yaşam arasında bir savaş vermektedir. Cihan'ın gerçeği öğrenmemesi için elinden geleni yapan Emsal, İsra'yı hayatlarından tümüyle çıkaracak planını uygulamaya koyar.

ŞEREF SÖZÜ KONUSU NE?

Adabeyli Ailesi sahip oldukları adada kendi koydukları kurallar çerçevesinde yaşamaktadır. Cihan Adabeyli; koskoca bir servetin ve toprakların yegane sahibi, atadan kalma bir düzenin temsilcisidir. Ansızın Adabeyli Adası'na bir telefon gelir ve Cihan Adabeyli'nin tüm hayatı geçmişte canını kurtaran bir adama verdiği şeref sözünü tutma vaktinin gelmesiyle değişir. Arayan İsra'dır. İsra'nın tek bir umudu vardır: Cihan Adabeyli!

Ekranlara iddialı giriş yapan Şeref Sözü dizisi, 4. bölümde final yapıyor

Kucağında yeni doğmuş bebeği ile son çare Cihan'ı arar. Ve Cihan Adabeyli uçağına atlayıp Lübnan'a gider! Faruk, şehrin her yerinde İsra'yı ve çocuğunu ararken, Cihan hayatını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalır. İsra'nın Adabeyli Malikanesi'ne Cihan'ın karısı olarak gelmesiyle Adabeyli Adası'nda tüm düzen alt üst olacaktır.

Ekranlara iddialı giriş yapan Şeref Sözü dizisi, 4. bölümde final yapıyor

Adabeyli Adası'nda İsra'nın gelişi ve yanında getirdikleriyle geçmişin sırları ortaya dökülecek, geleceğe dair büyük bir yangının fitili ateşlenecektir. Verilen 'Şeref Sözü' geride kalan her şeyin yıkımına ve çok büyük acılarla sınanacak destansı bir aşkın doğumuna sebep olacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tolgahan Sayışman Öykü Çelik Umut Kurt Haberler

500

Yorumlar (47)

YOĞURTÇU:

ÜZÜLDÜK MÜ ? YOOO MİLLET AÇ AÇ

21
0
yanıtYanıtla
Kontraplak:

Zengin ağa özentisi.tipler.konaklar şatafat zenginlik.şimdi de ada sahibi kanunları kendi koyan keko. Sultanların dönemi bitti. Bir avuç Padisahlik istemcisine göre dizi yapıp Abdülhamid cekersen o da aynı izlenme oranına sahip olur

13
7
yanıtYanıtla
KONTRA:

ABDULHAMİTİN ADINI AĞZINA ALMA KOTROPLAK MISIN NESİN

yanıt3
yanıt5
tarihçi:

abdülhamid dizisi izlesen sırf televizyondaki değil sana sunulan hayatın dizi olduğunu anlayacaktın. . batıya gönderdiği aydın görünümlü 5. kolcuların özgürlük getireceğiz zannederek yaptıkları darbeyle sultan hamit indirildiğinde, içinde petrol bölgelerininde olduğu 300 den fazla şehiri elden kaybettiğimizi, kazandığımız 6 . ''da 1 toprağı zafer sanıp yahudilerin dediği gibi daha 100 yıl kutlar, gerçek atalarına küfrettiririz dediği gibi yaptığımızı anlardın

yanıt4
yanıt1
ENİS:

YAZIK OLMUŞ. MİLLETİMİZE MAL OLMUŞ REYTİNG ALAN DİĞER DİZİLERDEN NE FARKI VARDI Kİ??? ZENGİN AİLE, AİLENİN GENÇ, BIÇKIN DELİKANLISI. PARA İÇİNDE YÜZEN, HOLDİNG BİNASINDA PATRON KATINDA NE İŞ YAPTIĞI BELLİ OLMAYAN JÖNÜMÜZ, OFİSLERDE ZENGİN ERKEK AVINA ÇIKMIŞ SÜPER MİNİ ETEKLİ, DEKOLTE KIZLARIN ORTALIKTA UÇUŞTUĞU, DOMİNANT VE DUL AMA ZENGİN OĞLAN ANASI. ÖFFF BEEE. . YAZARKEN BİLE İÇİM KALKIYOR. . SEVENLERE MÜBAREK OLSUN. SEYREDİP, YATIN, HAYAL KURUN, SABAHTA DOLMUŞ KUYRUĞUNA GİRİN. BAŞKA NE DİYEYİM Kİ?

12
1
yanıtYanıtla
KOKOLİ:

Tolga Sayışman çok yakışıklı adam ama maalesef ekran yüzü değil o yüzden dizileri hiç tutmuyor. .

9
0
yanıtYanıtla
tuba gümüş:

sacma sapan dıız cevırıyorlar tutmuyor sonra. . .

7
0
yanıtYanıtla
tepki:

son zaman nerde ise hic turk filmi bakmiyorum imkanim var ise tam rezalet bol kufurlu bu filmleri yapanlarin ailesi yok mu sadece kendine gøre yapiyor galiba

7
0
yanıtYanıtla
yapcak bir şey yok:

sırf siyasetçilerin yüzünü görmemek için artık evde televizyonu açmıyoruz yani izleyemiycem yapcak bir şey yok

5
1
yanıtYanıtla
yemin ederim bende:

haberlerde siyastçiler çıkıyo diye haberleri artık dinlemiyorum

yanıt0
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title