Haberler

Johnny Deep, istifa ettiği filmden 10 milyon dolar maaş alacak

Güncelleme:

Fantastic Beasts serisinin yapım şirketi Warner Bros, kadına şiddet suçlamalarıyla gündemde olan ve açtığı davayı kaybeden Johnny Depp'in Fantastic Beasts serisiyle ilişkisinin kesildiğini, yeni vizyon tarihiyle birlikte duyurdu.

Yapım şirketi Depp'in eski eşi Amber Heard'ı dövdüğü iddiasında bulunan ve bu konuda haber yaparken "karısını döven" ifadesi kullanan The Sun gazetesine açtığı davayı kaybeden Johnny Depp'in filmden ayrılmasını istedi.

10 MİLYON DOLAR ALACAK

Depp, yapım aşamasına geçilen ve 20 Eylül'de Londra'da yapılan bir sahnenin çekimine başlanan Fantastic Beasts 3 filmi için anlaştığı maaşın tamamın alacak. Yapılan anlaşmaya göre, Depp oynamasa da filmden 10 milyon dolar kazanacak.

Johnny Deep, istifa ettiği filmden 10 milyon TL maaş alacak

Hakkındaki şiddet iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Deep, "Hayatımı ve kariyerimi belirleyecek an bu olmayacak" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Warner Bros Johnny Depp Haberler

500

Yorumlar (6)

Sed.:

Adam filmden istifa etmedi, film şirketi adamı çıkardı. İyi yapılan sözleşme ve hukuk kuralları gereği de ödemesini yaparak adama verdikleri sözü tutuyorlar.

18
0
yanıtYanıtla
Hele hele:

Hele ba bak.Sen her şeye niye maydonoz oluyon sen avugatmısın

yanıt2
yanıt11
Sakaryalı TÜRK hatun:

Fantastik filmlerde çok çok iyi. Makas eller, karanlığın gölgesinde, karayip korsanları... :)

6
1
yanıtYanıtla
Sw:

İşin gücün film ve dizi izlemek zaten, nebiliyim biraz kitap oku, ders çalış, ev işlerinde annene yardım et. Kalk bir çay demle geliyorum içmeye. Yanında Pankek ve Trileçede isterim. :))))

yanıt0
yanıt0
Mine:

Of Of Ne para Acaba bizdede böyle Tazminat verirlermi Ben sanmıyorumda merak bu verirlermi siz ne dersiniz .

0
0
yanıtYanıtla
aga:

o zaman kovulmak gerek iyi para

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title