Haberler

İşte O Çok Konuşulan Aşkın Fotoğrafı

Güncelleme:

Tuba Ünsal ile gazeteci Mirgün Cabas ilk kez birlikte görüntülendi. Kaçış yolu bulamayan çift, gülerek teslim oldu!

Uzun süredir gazetecilere farklı mekanlarda yakalanan ancak her defasında herhangi bir kare fotoğraf çeklemeden mekandan kaçmayı başaran Mirgün Cabas ve Tuba Ünsal, bu sefer objektiflerden kaçamadı.

İlişkileri iki hafta önce net bir şekilde deşifre olan Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas çiftinin gazetecilerle oynadığı köşe kapmaca oyunu önceki akşam bir kare fotoğrafla noktalandı.

Magazin muhabirlerinin objektiflerine takılan aşıklar, geçen hafta ilk kez Cem Yılmaz'ın gösterisini izlemek için TİM'e gitmiş, kapıda gazetecilerin beklediğini öğrenince görevlilerin yardımıyla otoparktan kaçmışlardı.

BU SEFER ETİLER'DE SOBELENDİLER

Daha önce Cem Yılmaz'ın gösterisinde farkedilen Cabas ve Ünsal çifti bu sefer de Bebek ve Etiler'de zaman geçirdiler. Etiler'de gezerlerken bir anda karşılarında gazetecileri gören çift ilk başta kafalarını çevirerek saklanmaya çalışsa da daha sonra yaptıklarının bir anlamı olmadığını anlayınca çift yelkenleri suya indirdi ve gülmeye başladı.

Bu arada çiftin önceki akşamki ilk durağı Bebek'teki Happily Ever After isimli mekandı. Burada yemek yiyen ikili, gazetecileri atlatmayı başardı, ancak Etiler'deki başka bir mekanda yakayı ele verdiler. Görüntülenen ikili bu kez gülerek poz verdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mirgün Cabas Tuba Ünsal Cem Yılmaz Bebek Magazin Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 28 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 28 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 28 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Adalet Bakanlığı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugünün (28 Mayıs) kararları neler? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title