Haberler

"İmkanı olan Londra'ya gelsin" diyen Bergüzar Korel, eleştirileri tiye aldı: Uşaklarım var

Güncelleme:

Trans fenomen Mükremin Gezgin'e tepki gösterdiği için eleştirilerin hedefi olan Bergüzar Korel, "İmkanı olan Londra'ya gelsin" dediği için yapılan yorumları tiye aldı. Sosyal medya hesabından eleştirilere cevap veren Korel, "Arka planda uşaklarım var aslında. Metro da ben hikaye paylaşayım diye hazırlandı" dedi.

Üç çocuk annesi Bergüzar Korel, TikTok üzerinden hamilelik ve doğum mizanseni yaparak videolar yayınlayan trans fenomen Mükremin Gezgin'e tepki gösterdi. Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyan Korel, "İmkanınız varsa gelin" dediği gelen eleştirilere cevap verdi.

"ARKA PLANDA UŞAKLARIM VAR"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla zaman zamana gündem olan oyuncu, yurt dışında yaşadığı için gelen eleştirilere metroda çektiği fotoğrafla yanıt vererek şu sözlerle tiye aldı: "Fotoğrafın arka planında uşaklarım var aslında. Bu metro da benim bu tarz storylerim için hazırlanmış özel bir plato. Boş zamanlarında genelde detoks suyumu yudumlayıp gözlerime salatalık koyarak meditasyon yapıyorum. Çünkü malum Londra'dayım."

'İmkanı olan Londra'ya gelsin' diyen Bergüzar Korel, eleştirileri tiye aldı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bergüzar Korel Instagram Londra Haberler

500

Yorumlar (12)

Soykut Bayramoğlu:

en iyisini yapmışsınız bu ülkede bu kadar geri zekalıyla yaşamak gerçekten zor parası olan kaçıp gidiyor haaa troller bedava kudurmayın siz bakın asgari ücrete kaç para zam gelcek allahın simitçileri belki yorum başına zam da alırsınız

138
111
yanıtYanıtla
Apex LegendsTR:

O paraları bu ülkede kazandın unutma Bu ülke olmasa sen bir hiçsin ve kimse seni bilmeyecekti

169
63
yanıtYanıtla
Irfan Çakır:

Arkadaşlar gitmek isteyeni tutan yok çekip gidin bizimde içinizdeki çürükler elenmiş olur ne oluyorsa bu Avrupa sevdası yüzünden oluyor çok beğenen varsa si gitsin kimseyi zorla tutmuyoruz

135
79
yanıtYanıtla
Mehmet Erkek:

Neyse dostum bu çukurda 1 kilo et için 10 saat çalışmaya devam edebilirsin

yanıt10
yanıt5
Mehmet Erkek:

bu ülkeye katma değer sağlayan insanlar sırf DAHA İNSAN GİBİ yaşamak için Türkiyeden ayrılma kararı alıyor, doktorlar, iş adamları, mühendisler oluk oluk yurt dışına gidiyor ve sen buna içimizdeki çürükler mi diyosun ? İnanılmaz

yanıt9
yanıt3
RAMAZAN T.:

doktora gelince isteyen istediği yere gitsin mülteciye gelince gidemezler diyen bir zihniyetten tabikide fırsatım olursa kaçıcam kimse vatan millet sakarya oynamasın.hele gidene çürük olup olmadığına karar verecek birisi hiç değilsin boncuk irfan

yanıt6
yanıt3
yusuf:

biz burda iyiyiz mümkünse sen hiç gelme senin gibileri bu vatana faydadan çok zararı olur siz sıkışınca kaçarsınız zoru görünce ağlarsınız, bu yüzden sizde hiç bir zaman vatan kavramı olmayacak keşke ülkem için vatanım için ne yapabilirim diye bilseydin.

90
50
yanıtYanıtla
Alim Kudalak:

keşke söz konusu türkiye oluncada sıradan ve normal davrana bilseydiniz ama yem atanlarınız ne derse o

68
33
yanıtYanıtla
Muammer Mizrak:

Gelme kal vatanında sakin

58
24
yanıtYanıtla
ismail bey :

Güzel bir kadın ve iyi bir anne olmaya çalışıyor. Avrupalılar için söylenen bir şehadet getirse bizden iyi müslüman olur sözü bu aile içinde geçerli..

27
38
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title