Haberler

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Megastar Tarkan'ın oğlu olacak

Güncelleme:

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Megastar Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Megastar ve Pınar Tevetoğlu erkek bebek bekliyor. Kızı Liya'nın müjdesini video paylaşarak veren Tarkan'dan oğlu için de bir paylaşım bekleniyor.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, Temmuz 2018'de ilk kızları Liya'yı kucaklarına almıştı. 'Çocukları çok seviyoruz, ikinci kez bu heyecanı yaşamak fikri artık uzak değil' diyen Tarkan ve eşinden güzel haber geldi.

2020'DE SÜRPRİZ VAR

2020'yi Kıbrıs'ta konser vererek karşılayan Tarkan, dönüşte Hadise'yle aynı uçakta uçtu. Uçakta sürpriz karşılaşma sırasında yeni yıl için temmenisi sorulan Megastar, "Klişe olacak ama barış diliyorum" dedi. İkinci kez baba olacağı konuşulan Tarkan'a "Bu yıl bir sürpriziniz var mı" sorusuna ise "Evet" cevabını verdi.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Megastar Tarkan'ın oğlu olacak

OĞLU OLACAK

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre, Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Liya adında bir kızları olan çiftin, bu kez oğlu olacak.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Megastar Tarkan'ın oğlu olacak

BEBEĞİ TARKAN İSTEDİ

Modacısı ve arkadaşı Gülnur Güneş'in düğününe katılan Tarkan, törende karşılaşıp sohbet ettiği sanatçı dostlarına "Çocukları çok seviyorum, ikinci kez baba olma fikri artık uzak değil" diyerek ikinci bebeğin sinyallerini vermişti.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Megastar Tarkan'ın oğlu olacak

İKİNCİ BİR VİDEO BEKLİYORLAR

Tarkan Liya'nın dünyaya geleceğini sosyal medya hesabından paylaştığı video ile açıklamıştı. Sevilen sanatçı, "Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; 'Doğru mu, değil mi?' 'Değil' desek de inanmıyorlar, 'Yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de" sözleriyle müjdeyi vermişti. Hayranları Megastar'dan yine böyle bir paylaşımla ikinci güzel haberi de vereceği beklentisine girmiş durumda.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Megastar Tarkan'ın oğlu olacak

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Megastar Tarkan'ın oğlu olacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Dilek Tevetoğlu Tarkan Liya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Ahmet Hakan:

Millet geçim derdinde bunlar tarkanın sanki altın kaplama doğup Türkiyeyi refaha ulaştıracak çocuğunun peşinde milletin çokda şeyindeydi neymişde çok güzel bir habermiş hadi oradan.

11
8
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Tarkan sana baba olamazsın demedim, adam olamazsın dedim

2
10
yanıtYanıtla
ANLARIM:

Tarkan harika bir insan

5
0
yanıtYanıtla
SEVDIMSENI:

Tarkan kendini unutmadigin icin seni tebrik ediyorum

5
0
yanıtYanıtla
SEVDIKSENI:

SEKER KIZ

4
0
yanıtYanıtla
SAGLAMPSIKOLOJI:

guzellik vala tarkan durunla evinle kizinla isildiyorsunuz kizin guzel oglanda yakisikli olur cok sade bir aile

4
0
yanıtYanıtla
E:

GUZELLIK

4
0
yanıtYanıtla
Size ne!:

Bir tanesin sen ! Bir tane !

4
0
yanıtYanıtla
SAZAN SARMALI 0101...:

ASGARİ UCRET 2340 TL NASIL EV GECİNDİRELİM BANA NE TARKANIN ÇOCUĞUNDAN ...

4
0
yanıtYanıtla
Adalett:

Aferim tarkana adam gibi adam yaştaşım..

yanıt6
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title