Haberler

II. Abdülhamid'in Torunundan Osmanlı Dizilerine Sert Tepki: Tam Bir Facia

Güncelleme:

Son dönemde artan Osmanlı dizilerinin ardından Sultan II Abdülhamid'in torunu Ayşe Adile Osmanoğlu sert tepki gösterdi. Osmanoğlu, "Tam bir facia" dedi.

Sultan II. Abdülhamid'in kızı Ayşe Sultan'ın torunu Ayşe Adile Nami Osmanoğlu Tars, geçtiğimiz günlerde büyük dedesi Sultan II. Abdulhamid'in ölümünün 100. yılında Merkez Sabancı Camisi'nde mevlit okuttu. Tars, burada son dönemlerde televizyonlarda gösterime giren ve Osmanlı devletini anlatan dizilere tepki gösterdi.

"BAZI ŞEYLERE SÖYLENECEK LAF BULAMIYORUM"

Tars, "Bizim aile 700 yıllık bir tarih yazdı. İçlerinde iyi kötü şeyler de vardı ama bazı şeylere hakikaten söylenecek hiçbir şey bulamıyorum. Kanuni Sultan Süleyman'ı anlatan bir film yaptılar. Burada sarayın içerisinde hep böyle hanımlar bir payitahttan diğerine giderek yaşayabilir miydi? Böyle şeyler olabilir miydi?" dedi.

"BU DİZİNİN BENİM İÇİN GEÇERLİLİĞİ YOK"

Tars, büyük dedesi Abdulhamid ile ilgili çekilen diziyle ilgili de, "O benim için bir facia. İlk seferinde seyrettiğimde şöyle bir sahneye maruz kaldım, Sultan Abdülhamid at arabasında rahat bir şekilde tabanca çıkarıyor. siz böyle bir şey düşünebilir misiniz? Bu sahneyi gördükten sonra 'Bu dizinin benim için geçerliliği yok' dedim" şeklinde konuştu.

II. Abdülhamid'in Torunundan Osmanlı Dizilerine Sert Tepki: Tam Bir Facia

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşe Sultan Magazin Haberler

500

Yorumlar (118)

kemalist:

apdulhamit ne ya türk ismi bile degil ya siz bu dolmalari yemeye devam edinde bizi keriz yerine koymayi birakin taht ugruna kendi ogullarini öldürten osmanlari bana bi muhteremmis gibi anlatmayin

11
17
yanıtYanıtla
vazelınlı kazıkcı:

kemalıst sen once kendı adına bak turk ısmımı. tög lalesi. soz konusu vatansa sulalenı oldurebılırsın vatan haınlerını asmassan 700 yıl ayakta kalmassın. ama senın gıbı rakıyla mayalanmıs mendıl artıkları pecete ısrafları ne yazıkkı anlayamaz. . .

yanıt3
yanıt6
kemalist:

ben islamdan falan bahsetmedim sen dini apdulhamit ile bagdastirdigin icin alakasiz sorular soruyorsun dini din gibi anlamak ve öyle yasamak gerekir senin din tarih anlayisinla benimki ayni olmaz ayrica kiyamet gelirsede en cok ben sevinirim hayatta hicbir hile ve haksizlik yapmadigim icin buda benim din inancimdir.

yanıt3
yanıt2
Oğuzhan:

Ayşe Adile Osmanoğlu boş işler peşindesin REKLAMINI yapıyorsun. Osmanlının koruyamadığı memleketimizi Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşları düşmanlardan kurtardı. Ben Atatürk''ün kurduğu Cumhuriyeti tanırım, gerisi boş.

13
10
yanıtYanıtla
Mustafa:

Dogru anitkabire o zaman

yanıt2
yanıt6
basüstüne hemen gidiyoruz:

bizdemi bu isi paraya cevirsek anitkabir bir iki hadi gidiyoruz vinnnnn bizim anitkabire gitmemizin sebebi ve zamani vardir yobaz senin hac isine benzemez icinde vatan sevgisi kurucusunun sevgisi minneti olacak anladin

yanıt3
yanıt2
bos lafla gemi yüremez:

bana bitane osmanli zamanindan kalan bi fabrika yada saglik kurumu adli kurum okul gösterin okuma yazma bilen bi vatandas gösterin

7
15
yanıtYanıtla
LAN GERİZEKALI BOŞ GEMİ:

ŞİŞİLİ ETFAL HASTANESİ

yanıt2
yanıt1
yok ya:

haremdede hastane vardi ama padisahlar icin ben bu milleti ilerleyemesin diye kasten ihtiyacdisi yapilan camilerden baska bisey görmedim

yanıt0
yanıt2
boş gemi:

marmara üniversitesi

yanıt0
yanıt0
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title