Haberler

İbrahim Tatlıses'in "Evlendim" çıkışı 1 Nisan şakası çıktı

Güncelleme:

1 Nisan'da yaptığı açıklamada "Seçimi kaybettim ve evleniyorum" diyerek herkesi şaşkına çeviren İbrahim Tatlıses, şaka yaptığını evlenmek yerine ev aldığını söyledi.

Pazar günü yapılan seçimlerin ardından 1 Nisan'da paylaşım yapan İbrahim Tatlıses, evlendiğini açıklayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Tatlıses, yeni yaptığı paylaşımda olayın iç yüzünü anlattı.

"ŞAKADAN HİÇ ANLAMIYORSUNUZ"

Tatlıses, 1 Nisan'da yaptığı paylaşımda "Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymayın demeyin. Tüm bekarlara selam olsun ben evleniyorum" dedi. Evlendiği söylentisiyle adından söz ettiren sanatçı, yeni paylaşımda şaka yaptığını belirterek şunları söyledi: "Arkadaşlar mesajı attığım tarih ne 1 ay ne Nisan... İkisinin toplamı ne oluyor? Nisan 1 ama ben hakikaten evlendim. İzmir'de kendime ev aldım. Yani evlendim şakadan da hiç anlamıyorsunuz ya. İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir?"

İbrahim Tatlıses'in 'Evlendim' çıkışı 1 Nisan şakası çıktı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İbrahim Tatlıses 1 Nisan Ünlüler Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Serkan Wash:

tam mağara adamına yakışan sözler. anladık tipin mağara adamı gibi ama huyun bari güzel olsaydı. iki taraftanda Allah yoksun kılmış seni.

53
8
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

dönüşü olmayacak şekilde bunaklık dönemine girmiş artık yaptığı tutarsız hareketlerden belli

yanıt8
yanıt1
Aytaç Kılıç:

Ülkenin başka derdi kalmadı çokta umrumuzdaydı kendini gündemde tutmaya çalışıyor zavallı ölecek ahiret için birşey yapmıyor halen dünya derdinde Allah ders verdi ama ibret almadı

34
1
yanıtYanıtla
Yusuf ODEMIS:

Bu zavallıları haber yapmayın artık

31
3
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Tarihin en iyi sesi

7
13
yanıtYanıtla
Soner Tekin:

altına yaptı şimdi temizlemeye çalışıyor

17
3
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Bunun ciddi vergi borcu vardı ve devamlı dert yanıyordu geçen sene. Ağzını bıçak açmıyordu. Fahiş vergi borcu affedilmiş olmalı ki, neşesi yerine gelmiş ve 80 yaşında evlilik planları yapmaya başlamış.

17
2
yanıtYanıtla
Can Bilir:

Helal olsun 70 yıl boyunca cehalet çizgisini hiç bozmadi!!!

17
1
yanıtYanıtla
Hayri :

Hay allah şakamıymış bende bu gun kuyumculara gidip bi tane altın kemer alacaktım pehlivana

6
2
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

İki kuruşluk aklınla Nisan 1 mi yaptın sen?

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title