Haberler

Hülya'nın Kutusundan Fare Çıktı

Güncelleme:

Star TV ekranında yayınlanan "Yetenek Sizsiniz Türkiye"nin dün akşamki bölümünde Hülya Avşar korku dolu anlar yaşadı.

Dün akşam Yetenek Sizsiniz Türkiye programında sahneye çıkan ilizyonist Enis Talas, Hülya Avşarı korkudan öldürecekti.

HÜLYA AVŞAR'IN FARE İLE İMTİHANI

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı neredeyse tüm programlarda yerini alan Hülya Avşar, en son yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye programında bir anda göz göze geldiği fare karşısında ne yapacağını bilemedi.

İlizyonist Enis Talas ilk önce sahneye bir konuk davet etti ve konuktan bir hayvan düşünmesini ama ve bu hayvanı kimseye söylememesini istedi. Daha sonra da jüri masasına bir kutu bıraktı. Enis'in şartı ise kutuyu Hülya Avşar'ın açmasıydı.

Hülya Avşar'a Enis Talas tarafından verilen kutunun içinden fare çıkınca ünlü şarkıcı neye uğradığını şaşırdı. Hiç beklemediği bir anda karşısında fareyi gören Avşar, korkuyla seyircilerin arasına daldı.

Daha sonra fare juri masasından uzaklaştırıldı ve Hülya Avşar masaya döndü. Ama Acun fareyi yeniden masaya çağırınca Hülya Avşar asıl kıyameti o zaman kopardı. Masadan koşa koşa uzaklaşan Hülya Avşar izleyicileri kahkahaya boğdu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Hülya Avşar Türkiye Talas Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title