Haberler

Hollywood'un Yeni Yıl Tatili Başladı

Güncelleme:

Bu yıl Tom Cruise'den boşanan Katie Holmes yeni yıla, 6 yaşındaki kızı Suri ile birlikte New York'ta girecek.

KATIE HOLMES

Bu yıl Tom Cruise'den boşanan Katie Holmes yeni yıla, 6 yaşındaki kızı Suri ile birlikte New York'ta girecek. Geçtiğimiz günlerde Noel ve yeni yıl alışverişini de tamamlayan Holmes, bu kez yeni yıl kutlamalarında, eski eşi Cruise'un aralarına katılmayacağını belirtti.

RİHANNA

Şarkıcı Rihanna, yeni yılı ailesiyle birlikte anavatanı Barbados'ta kutlayacak. Bir grup arkadaşıyla birlikte hafta sonunda Barbados'a gid en Rihanna, tüm gün güneşlenip denize giriyor.

KIM KARDASHIAN

Sosyetik güzel Kim Kardashian, sevgilisi Kanye West ile Miami'de yeni yıla girecek. Kardashian, sevgilisinden ayrı bir şekilde yeni yıla girmeyi aklından bile geçirmediğini söylüyor

ANTONIO BANDERAS

Antonio Banderas, yeni yıla kayak yaparak girmek isteyenlerden... Melanie Griffith ile geçen hafta Aspen'e giden Banderas, günlerini kayarak ve yürüyüş yaparak geçiriyor.

HILARY DUFF

Şarkıcı Hilary Duff, eşi Mike Comrie ve oğlu Luca ile birlikte yeni yıla Hawaii'de girmeyi planlıyor. Önceki gün Los Angeles'ta hediye alışverişine çıkan Duff, akşam saatlerinde uçağının olduğunu söyledi.

MARIAH CAREY

Ünlü şarkıcı, eşi Nick Cannon ve çocuklarıyla birlikte Aspen'de tatil yapıyor. Carey, ikiz çocuklarının kaymayı öğrenmesini istediğini söylüyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Katie Holmes Tom Cruise Hollywood New York Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title