Haberler

Herkes Kalbindeki Ekmeği Yiyor Bu Hayatta

Türkiye'nin ilk psikolojikgerilim filmi 'Eksik Sayfalar'da hırslı genç kadın 'Ayşegül'ü oynayan Tuvana Türkay; Yeni Aktüel dergisinden Neslihan Perker'e....

Türkiye'nin ilk psikolojikgerilim filmi 'Eksik Sayfalar'da hırslı genç kadın 'Ayşegül'ü oynayan Tuvana Türkay; Yeni Aktüel dergisinden Neslihan Perker'e konuştu:

'Eksik Sayfalar' filmi için, yapımcımız Sertuğ İlter menajerime ulaşmış. Senaryoyu okuduktan sonra biraz 'Testere' filmini hatırlattı bana... Bu film benim için çok önemli çünkü ilk sinema filmim. Türkiye'de yapılan ilk psikolojikgerilim filmi. Filmde, 'Ayşegül' karakterini oynadım.

PATA KÜTE OLMASIN

Futbolcu Sercan Yıldırım ile nişanlıyım. Düğün için Ağustos dedik. Tabii o dönemde de araya işlerin girmesini ve hazırlıkların pata küte koşturarak olmasını istemiyorum. İnsan bir kere evleniyor, o yüzden her şeyin dört dörtlük olmasını arzu ediyorum.

Aynı meslekten biriyle olmayı hiç düşünmedim. Çok oyuncu arkadaşım yok; kendi adıma oyuncuların sahip olduğu egoya sahip değilim. Onlarla pek de anlaşamadığımı fark ettim... Benim için iç huzur çok önemlidir; üzerinde kara bulutu olmayan insanları tercih ediyorum.

Hayatımda hep; efendi, pir-ü pak, temiz, ne zaman geriye baksam arkamda durabilecek bir insanın olmasını istedim. Sercan beni en başta, kalbinin güzelliği ile etkiledi. Çok dengedeyiz; hem o, hem ben alttan almayı biliyoruz. Herkes kalbindeki ekmeği yiyor bu hayatta... O yüzden ben de ona sımsıkı sarıldım.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Tuvana Türkay Türkiye Aktüel Magazin Haberler

Tahliye olan Sıla Doğu, 'Dilan' diye bağırarak ağladı

Tahliye olan Sıla Doğu, "Dilan" diye bağırarak ağladı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Bahçeli'nin ittifak resti ortalığı karıştırdı! Erdoğan kurmaylarını ''Aman ha'' diyerek uyardı

Bahçeli'nin ittifak resti ortalığı karıştırdı! Erdoğan kurmaylarını ''Aman ha'' diyerek uyardı

Bakmadan Geçme

LGS'de çıkan soru davalık oldu! LGS sorusu iptal edildi mi? LGS'de iptal edilen soru var mı? 2024 HSK kararnamesi açıklandı mı? Hakim ve savcıların yeni görev yerleri neresi? 14 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVİVOR NEFİSE KİM, KAÇ YAŞINDA? Nefise Karatay nereli? Can Doğu tahliye oldu mu? Dilan Polat'ın kardeşi Can Doğu hapisten çıkacak mı, davasında son durum ne? SURVİVOR 2024 ŞAMPİYONU KİM? Survivor All Star şampiyon kim oldu? Türkiye- Çin maçı ne zaman? Türkiye- Çin voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sıla Doğu hapisten çıktı mı, serbest mi bırakıldı? Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu davasında son durum nedir? ''Hierarchy'' dizisinin konusu ne? Hiyerarşi dizisi nereden izlenir? 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE! Hiyerarşi dizisi kore yapımı mı? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 14 Haziran dün gece deprem mi oldu? Dilan Polat'ın kardeşleri serbest mi bırakıldı? Sıla Doğu ve Can Doğu hapisten çıktı mı? GELİNİM MUTFAKTA 14 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? #128105 MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 14 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar?
Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title