Haberler

Vefat eden Billur Kalkavan'ın Fatma Girik'le ilgili büyük pişmanlığı ortaya çıktı! Okuyanlar hüzünleniyor

Güncelleme:

Akciğer kanserine yakalanmasının ardından bağışıklığı düşen ve kaptığı enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybeden ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın Fatma Girik için yazdığı yazı ortaya çıktı. Kalkavan, yazısında Fatma Girik'i hayattayken arayamadığı gerekçesiyle pişmanlığını dile getiriyor.

Akciğer kanseriyle mücadele eden ancak hayatını kaybeden ünlü oyuncu Billur Kalkavan, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Kalkavan'ın Fatma Girik'in vefatının ardından yaptığı paylaşım ortaya çıktı. Kalkavan'ın o yazısı yürekleri sızlattı.

"FATO'YU ARAYAMADIM DERKEN, FATO GİTT"

İşte Billur Kalkavan'ın Fatma Girik'in vefatının ardından yaptığı yürek yakan o paylaşım: "Annem vefat etmeden önceydi, Bodrum'a otele gidiyordum, Fato da Torba'da yaşıyor diye annem ara hatırını sor dedi. Aradım kardeşi Günay bey İst'da tedavi oluyor dedi, söyledim selamları ulaştı mı bilmiyorum. Sonradan annem vefat etti, Fato'yu arayamadım derken Fato gitti. Hayatta hiçbir şeyi ihmal etmemek lazım. Bugün arayayım yarın arayayım derken onlar cennette buluştu biz burada kaldık.

"FİLİZ AKIN SEN ÇOK YAŞA"

Değerli kadın, dürüst, dobra, mert, sözünün eri, ülkesine ve biricik aşkı Memduh Ün'e aşık şahane insandı. Türk filmlerinin çoğu ben bebekken yaşadığımız Beylerbeyi'ndeki yalıda çekiliyordu. Bendeki albümlerde tüm oyuncuların 100lerce fotosu var. Fato beni çok severmiş bi de Filiz Akın çok severmiş. Annem de ikisini çok severdi. Filiz Akın sen çok yaşa lütfen."

Vefat eden Billur Kalkavan'ın Fatma Girik'le ilgili büyük pişmanlığı ortaya çıktı! Okuyanlar hüzünleniyor

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Billur Kalkavan Fatma Girik Bodrum Haberler

500

Yorumlar (2)

haksız mıyım:

eee... bize ne...? yalılarında film çekiliyormuş. bizim yalımız yoktu ve hala yok artis tanıdığımız da yok. o yüzden hayatlarınız hiç umurumda değil. benimle aynı hayatı yaşamayan hiç kimse umurumda değil

24
68
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Her şeyi para yalı at kat yat zannedenler kendilerini para hayalinin prangasıyla hapsediyorlar. Parası olanın da prangası var ama türü başka. Hayatın bin bir türlü güzellikleri var. En güzeli de sağlık ve huzur, ayağın var mı gözün görüyor mu yürü yeşilliklere denize göle.

yanıt25
yanıt7
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title