Haberler

Gel Konuşalım'dan Ayrıldığı Konuşulan Hakan Ural Kimdir?

Güncelleme:

TV8'de ekranlara gelen gündüz kuşağının sevilen programı Gel Konuşalım programının sunucularından Hakan Ural bugün ekrana gelen bölümde yer almayınca akıllara "Hakan Ural programdan ayrıldı mı?" sorusunu getirdi. Peki Hakan Ural kimdir?

Gel Konuşalım programının sevilen sunucusu Hakan Ural 3 Ocak 2019 tarihli yatında yer almayınca merak konusu oldu. "İstirahatteyim" notunu paylaşan Hakan Ural kimdir, kaç yaşındadır, Ezgi Can Ural ile ne zaman evlendi?

"PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR İSTİRAHATTEYİM"

Hakan Ural, Instagram hesabında konuya ilişkin bir açıklamada bulundu. Ural, paylaştığı fotoğrafın üzerine şu notu ekledi: "Rahatsızlığımdan dolayı pazartesi gününe kadar istirahatteyim". Gel Konuşalım'ın diğer sunucusu Nur Tuğba Algül, "Hakan hasta yatağında bizleri izliyor, seviyoruz seni". açıklamasında bulundu.

Hakan Ural Kimdir?

HAKAN URAL KİMDİR?

Hakan Ural, 1 Ocak 1968 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müzisyen Selçuk Ural'ın oğlu olan Hakan Ural, 17 yaşında babasının velayetine geçme şansı buldu. Anneannesinin evinde büyüyen Ural'ın çocukluğu ayakkabı boyacılığı, elektrikçilik gibi işlerle uğraşarak geçti.

Hakan Ural Kimdir?

Ural, 16 yaşındayken mankenlik sektörüne girdi. Yeşilçam'ın dikkatini çeken Ural, okuluna devam etmek için Amerika'ya gitti. Döndükten sonra 19 yaşındayken Sibel Can ile nikah masasına oturdu. Genç yaşta baba olan Ural'ın Engincan ve Melisa adında iki çocuğu dünyaya geldi.

Hakan Ural Kimdir?

BANU ALKAN İLE BAŞROL ALDI

1986 yılında Banu Alkan ile "Mavi Yolculuk" filminde başrol oynadı. Sibel Can ile evliliği boyunca emlakçılık yapan ünlü oyuncu Nükhet Duru, Kayahan, Sezen Aksu gibi ünlü isimlerin evini buldu.Hakan Ural, 2009 yılında "Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi" adlı sinema filminde Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Ali Sürmeli gibi isimlerle birlikte çalıştı.

Hakan Ural Kimdir?

Ural, 2010 yılında başrolünde Kadir İnanır'ın yer aldığı "İpsiz Recep" adlı dizide rol aldı. Aynı yıl Metro grubunun sahibi Galip Öztürk'ün otellerinde genel koordinatörlük yaptı.

KOD ADI: K.O.Z'DA YER ALDI

2012 yılında "Araf Zamanı" adlı dizide rol aldı. Ural, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan Kod Adı: K.O.Z filminin kadrosunda yer aldı. 2016 yılında "Kehribar" dizisinde yer aldı. Hakan Ural, Jess Molho ve Duygu Çetinkaya ile "Aramızda Kalmasın" programını sundu.

Hakan Ural Kimdir?

Ural, 2017'den beri Nur Tuğba Algül ile "Gel Konuşalım" programını sunuyor. Hakan Ural, 2005 yılında Ezgi Can Ural ile hayatını birleştirdi. Çiftin bu evlilikten Gisella adında bir kız çocukları dünyaya geldi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Tuğba Algül Hakan Ural Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title