Haberler

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmlerden Seçmeler

Güncelleme:

'Bu Aşk Fazla Sürmez', 'Aşkın Yolu', 'Ölümcül Oyuncaklar"' isimli filmler izleyiciyle buluşacak yapımlar arasında yer alıyor.

AŞKIN YOLU

TAKSİ İÇİNDE YÜZLEŞME

Yönetmen: Sam Jaeger Oyuncular: Sam Jaeger, Amber Jaeger, Victor Garber 'Thom', New York sokaklarında korsan taksicilik yapmaktadır. Kocasını, sekreteriyle yakalayan 'Claire'; babasının kalp krizi geçirdiğini öğrenir. 'Thom'un taksisine binen 'Claire', California'ya gitmek istediğini söyler. İkisi de bu uzun yolculukta kendi sorunlarıyla yüzleşir.

BU AŞK FAZLA SÜRMEZ

CİCİM AYLARI GEÇİNCE...

Yönetmen: Dan Mazer Oyuncular: Rose Byrne, Rafe Spall, Alex Macqueen Bir partide tanışan 'Nat' (Rose Byrne) ve 'Josh' (Rafe Spall) aralarındaki farklılıkları önemsememiş ve kısa sürede evlenmiştir. Düğünün üzerinden zaman geçer ve cicim ayları biter; arkadaşların ve ailelerin de etkisiyle sorunlar gün yüzüne çıkmaya başlar. 'Josh'un eski kız arkadaşı 'Chloe' (Anna Faris) ve 'Nat'in yakışıklı müşterisi 'Guy'ın (Simon Baker) varlığıyla, genç çiftin ilişkisi tam bir çıkmaza girer.

UÇAKLAR

YÜKSEKTEN KORKAN UÇAK

Yönetmen: Klay Hall Seslendirenler: Val Kilmer, Julia Louis-Dreyfus, Teri Hatcher En iyi uçakların yarıştığı şampiyonaya katılmak isteyen 'Dusty', aslında yarışmak üzere yapılmış bir uçak değildir. Daha da kötüsü, yüksekten çok korkmaktadır. Bu yüzden donanma pilotu 'Skipper'a başvurur. 'Skipper'; 'Dusty'nin yarış parkurunun son şampiyonu 'Ripslinger'la boy ölçüşmesine yardım etmeye çalışır. 'Uçaklar'; yepyeni kahramanları bilindik bir ortama taşıyor. Her ne kadar başkahramanları uçaklar olsa da, film; 'Arabalar' serisinin dünyasında geçiyor.

ŞEYTANIN TOHUMU

GERİLİM SEVENLERE

Yönetmen: Ole Bornedal Oyuncular: Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Natasha Calis İki kızları olan 'Clyde' (Jeffrey Dean Morgan) ve 'Stephanie Brenek' (Kyra Sedgwick) çifti yeni boşanmıştır. İkinci el eşyalar satan birinden gizemli bir antik kutu alan aile; kızları 'Em' (Natasha Calis) aracılığıyla, bu kutunun içinde çok uzun zamandır bir insan ruhunu ele geçirmek için bekleyen şeytani varlığın, yani 'Dibbuk'un serbest kalmasına neden olur.

ÖLÜMCÜL OYUNCAKLAR: KEMİKLER ŞEHRİ

TEKİNSİZ SOKAKLAR

Yönetmen: Harald Zwart Oyuncular: Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan 'Clary Fray', New York'ta yaşayan sıradan bir genç kızdır. Günün birinde Gölgeavcılar adlı gizli bir grup ile bağı olduğunu keşfeder. Gölgeavcılar; dünyayı şeytanlardan korumak için savaşan, yarı melek savaşçılardır. Annesinin kaybolmasının ardından 'Clary Fray', Gölgeavcılar'a katılır ve New York'un doğaüstü yaratıklarıyla karşılaşır.

BÜYÜKLER-2

SICACIK BİR FİLM

Yönetmen: Dennis Dugan Oyuncular: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock 'Lenny' (Adam Sandler); ailesiyle birlikte, büyüdüğü küçük kasabaya yerleşmiştir. Genç adamın başından kabadayılar, çılgın otobüs şoförleri ve ayyaş polisler eksik olmaz. Bu arada eski dostları ile birlikte, çocuklarından hayat dersleri alacağı yeni maceralara da atılır.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

California Sam Jaeger Dan Mazer New York Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title