Haberler

Hadi İnşallah" Filminin Zodi'sinden Samimi Açıklamalar

"Hadi İnşallah" filminde Zodi karakterini canlandıran ünlü oyuncu İdil Dizdar, Fuqa isimli kitaptan uyarlanan filmin perde arkasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Uzun film maratonunun ardından Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ailesini ziyarete giden İdil Dizdar, filmi ilk izlediğinde kahkahalarını tutamadığını söyledi. Genç yaşta önemli başarılara imza atan Bodrumlu oyuncu fotoğrafçılık, yönetmenlik ve oyunculuk serüvenini İHA muhabirine anlattı.

"Hadi İnşallah" filminde önemli karakterlerden birini canladıran İdil Dizdar, oyunculuğa ağırlık vermeye devam edeceğini söyledi. Yılmaz Erdoğan'ın verdiği bir yıllık eğitim sonrası beyaz perdede yıldızı parlayan Dizdar, "Benim karakterim Zodi. Baş karakterin kız kardeşini canlandırıyorum. Benim için çok güzel bir deneyim oldu. Daha önce bulunduğum setlerden farklı bir ortamda çalıştım. Filmde Murat Boz'un olması ayrı bir etki yarattı. Yönetmeni tanıyor olmam da benim için güzel bir ortam sağladı. Sette bir sürü anımız var. Gerçekten çok güzel bir film oldu. Filmin beni cezp etmesinin en önemli nedenlerinden biri senaryonun çok komik olması. Senaryoyu ilk okuduğumda kahkahalara boğuldum. En mutlu olduğum noktaysa senaryoyu güzel şekilde oynayabilmemiz oldu" diye konuştu.

FOTOĞRAFÇILIKTAN OYUNCULUĞA

İdil Dizdar bir dergide fotoğrafçılık ve yönetmenlik yaparken oyunculukla tanıştığını ifade ederek, "Bu işlere fotoğrafçılıkla başladım, yönetmenlikle devam ettim. Daha sonra 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' projesinde oyunculuk ve yazarlık yaptım. Kelebeğin Rüyası filminde oynadım. Filmden sonra yönetmenliğe devam ettim. Klip çekimleri yaptım. Son olarak da Gökçe'nin klip çekimini yaptım. Bu proje önüme geldi ve başarı ile bitirdim. Bundan sonraki projeleri de değerlendireceğiz. Oyunculuğa ağırlık vereceğim" dedi.

KAHKAHALAR HAVADA UÇUŞTU

Genç oyuncu Dizdar, "Ben bu filimde oynamama rağmen filmi ilk izlediğimde kahkahalara boğuldum. Filmi izlediğimde bir müddet sonra kendimden de soyutlanarak izlemeye başladım. Bence çok güzel bir film, gülmek isteyen herkesin gitmesini tavsiye ederim. Film Fuga isimli bir kitaptan esinlenme. Her kitabı senaryolaştırırken, ekrana aktarırken değişiklikler yapmak zorunda kalırsınız. Bu nedenle tam olarak ekrana yansıtılamayabilir ve bu hep eleştirilir. Bu noktada eleştiriler olacak tabii ki" dedi.

Dizdar'ın annesi Filiz Dizdar ise kızıyla gurur duyduğunu söyleyerek, "Kızım çok güzel fotoğraflar çeker, yönetmenlik yapardı. Böyle bir projede yer alması bizleri daha da gururlandırdı" ifadelerini kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yılmaz Erdoğan Bodrum Muğla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

selenmobilWeb@haberler.com:

fuga ne ya pucca olmasın o.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title