Haberler

Gülben Ergen'den dikkat çeken siyaset çıkışı: Oy için çırpınan hiçbir reklamı görmek istemiyorum

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgelerine anaokul yaptırmak için seferber olan şarkıcı Gülben Ergen, seçim döneminde bangır bangır siyaset yapılmaması gerektiğini söyleyerek "Seçimler, mitingler, sokak arası afişler, bangır bangır siyaset, parti, oy için çırpınan hiçbir reklamı görmek istemiyorum" dedi.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketinin ardından harekete geçen şarkıcı Gülben Ergen, seçimleri hatırlatarak tepki gösterdiği bir paylaşım yaptı.

"OY İÇİN ÇIRPINAN BİR REKLAM GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Afet bölgelerine anaokul yaptırmak için yardım kampanyası başlatan Gülben Ergen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda seçimleri hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: "Seçimler, mitingler, sokak arası afişler, bangır bangır siyaset, parti, oy için çırpınan hiçbir reklamı görmek istemiyorum. Bu büyük reklam meblağı insanların kalıcı barınmalarına, çocuklara kullanılsın. İnsanlar sadece oy vermelerinin önemi ve değeri konusunda bilinçlendirilsin."

Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde de Instagram hesabından yaptığı paylaşımda normalleşme sürecine tepki göstererek "Ben sizin yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz, giydiğiniz paylaşımlarınızdan nefret ediyorum" demişti.

Gülben Ergen'den dikkat çeken siyaset çıkışı: Bangır bangır siyaset istemiyorum

Gülben Ergen'den dikkat çeken siyaset çıkışı: Bangır bangır siyaset istemiyorum

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kahramanmaraş Gülben Ergen Siyaset Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Hamit Gündoğdu:

Söylediklerinde doğruluk payı var... Ülke çok sıkıntılı bir dönemde. Televizyonda seçime katılan ana partilere adil bir şekilde ifadelerini etme fırsatı verilse bu yeterli olur. Miting için harcanacak mebla ile partiler depremzede için kalıcı konuta yonelse daha anlamlı olur derim.

48
7
yanıtYanıtla
TT:

Sizden de bi reklam gelirinizi bağışlamanızı bekliyoruz...

44
7
yanıtYanıtla
Haber Ola:

sana bi atlı köşk alam, isten mi ?

18
31
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Gülben Ergen gibilerini de ekranlarda görmek istemeyenlerde vardır.

16
1
yanıtYanıtla
Türkmen Beyi:

Seçimler demokratik hayatın bir gerçeği. Gülben Ergen istiyor diye seçim yapılmasın mı, seçmen seçeği siyasetçinin propagandasını takip etmesin mi, kör gibimi oy verelim. Bunlarda sanatçıyız diye kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar.

9
0
yanıtYanıtla
El hafiz Hafiz:

Bu kim ya

6
2
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Bunlar kendilerini bir husus sanıyorlar. Ama fırsatı verende yine toplum. Senin işin şarkı söyleyip insanları eğlendirmek. Fikrini söylemekle talimat vermek ayrı olaylardır. Sanatçı olmak ta her bünyeye göre değil. Tarkan en karakterlisibence çıt sesi çıkmıyor adamın

6
2
yanıtYanıtla
HALİL AGA:

Niye sanamı soracaklardı.Belki ve doğrusu bu değil , zaten sesli çalgılı olmayacak.Belki şu olabilirdi bir sefere mahsus olarak partilerin hazineden aldığı yardım paraları demremzedelere aktarılabilirdi.Halada böyle bir şans var.Birde senin anaokulu yapabilecek o kadar paran var neden milletten bağış istiyorsun ?

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title