Haberler

Gonca Vuslateri'den Çılgınca Bir Karar!

Güncelleme:

Şubat ayında vizyona girecek olan hem kendisinin yazdığı hem de oynadığı 'Cenazemize Hoş geldiniz' filmi için heyecanlı olan Gonca Vuslateri geçtiğimiz akşam Cihangir Pürtelaş adlı mekanda arkadaşları ile vakit geçirdi. Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Yılbaşında annesi ve Nilgün Belgün ile Kıbrıs'ta olacağını belirten Gonca Vuslateri "96 senesine giriyoruz Kıbrıs'ta. Çocukluğumdan beri hayalim annem ve Nilgün Belgün ile çılgınca bir karar ile Ziynet Sali seyredeceğiz. İnatla 96'ya gireceğim" diyerek yılbaşı planından bahsetti.

"20232TEN SAĞLIK DİLİYORUM"

Bu sene iki kez Covid'e yakalanan güzel oyuncu 2023 senesi için önce sağlık dilediğini söyledi.

"HASTALIK GELSE BEN BARTER'INI YAPIYORUM"

İki kez Covid geçirme şanssızlığını esprili bir dille bahseden oyuncu "Ne hastalık gelse ben barter'ını yapıyorum" dedi.

"BİZE YAKIŞMAZ"

Vizyona giren yeni sinema filmi 'Her şey Dahil' filminin galasına katılmayan oyuncu yaşanan anlaşmazlıkla ilgili ise "Anlaşmazlık değil ufak bir şey oldu kendi aramızda anlaştık. Filmime gittim ailem ve arkadaşlarımla çok eğlendik. Çok güzel bir iş çıkardık. Bazen böyle burukluklar olur. Sıkıntı yok bence. Çok kaliteli insanlar kinli konuşmaya gerek yok. Etiğine uygun ortak bir karara vardık. Filme de emeğe de laf söylemek bize yakışmaz" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Gonca Vuslateri Nilgün Belgün Ziynet Sali Kıbrıs Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title