Haberler

Feci şekilde can veren Ukraynalı modelin sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı: Ellerimden kayıp düştü

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan 33 yaşındaki Ukraynalı model Anzelika Sraufant ile ünlülerin köpek eğitmeni sevgilisi ise kıskançlık nedeniyle kavga etti. İddiaya göre; daha sonra genç model, balkonundan sarktı ve aşağı düştü. Şüphe üzerine gözaltına alınan şahıs, ifadesinde, "Balkonda ben kendisini tutuyordum ancak ellerimden kayıp düştü" dedi. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Sancaktepe'de önceki akşam meydana gelen olayda, bazı ünlü isimlerin köpeklerini de eğiten Burak Ercan, 33 yaşındaki Ukraynalı fotomodel sevgilisi Anzelika Sraufant'la akşam yemeğine gitti. İddiaya göre, yemek sonrasında taksiye binen ikili arasında kıskançlık sebebiyle tartışma yaşandı. Alkollü oldukları öne sürülen Sraufant ve erkek arkadaşı arasındaki tartışma eve girerken de devam etti.

BALKONDAN SARKTI

İddiaya göre, Ukraynalı model eve gittikten sonra salondaki Fransız balkondan sarktı. Dengesini kaybeden Anzelika Sraufant aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Burak Ercan'ın sevgilisinin düşmesiyle hemen aşağıya koştuğu öğrenildi. Çevreden olayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Genç model balkondan düştü, sevgilisi kurtarmak yerine videoya çekti

CAMDAN SARKARKEN GÖRÜNTÜ ÇEKTİ İDDİASI

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Daha sonra ise Ukraynalı modelin cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekiplerince evde yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu bulduğu iddia edildi. İfadesine başvurulan Burak Ercan'ın sevgilisinin camdan sarktığı sırada cep telefonuyla görüntü çektiği iddia edildi. Hakkında tedbirsizlik sonucu ölüme sebebiyet vermekten işlem yapılan şüpheli adliyeye gönderildi. Anzelika Sraufant'ın kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu uzmanlarınca hazırlanacak raporla kesinleşeceği belirtilirken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

HAKİMLİĞE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli Burak Ercan burada savcılığa ifade verdi.Savcılık tutuklama talebiyle şüpheli Ercan'ı hakimliğe sevk etti.

"ELLERİMDEN KAYIP DÜŞTÜ"

Ercan'ın hakimlik sorgusunda Anzelika Sraufant'ın uyuşturucu almak için M.A'yı çağırdığını, o sırada evde ikisinin bulunduğunu ve birden Sraufant'ın kendisini balkondan aşağıya attığını iddia etti. Şüpheli Ercan'ın "Balkonda ben kendisini tutuyordum ancak ellerimden kayıp düştü. Daha önce de intihar girişiminde bulunmuştu. Defalarca kez bileklerini keserek fotoğraflar attı" şeklinde beyanda bulunduğu öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Burak Ercan'ın "Kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Ukrayna Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title