Haberler

Gelin adayı Solmaz, Seda Sayan'ın konserinde süper minisiyle kalça dansı yaptı

Güncelleme:

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın "Evleneceksen Gel" programına gelin adayı olarak katılan ardından da fenomenliğe soyunan Solmaz Çiros, Seda Sayan'ın konserinde yaptığı dans şovla adından söz ettirdi. Süper minisiyle kalça dansı yapan Solmaz, sürekli elbisesini düzeltmek zorunda kaldı.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Kuruçeşme'de sevenlerine muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Repertuvarında "Dönsen Bile", "Hatıran Yeter", "Ah Geceler", "Kara Gözlüm" gibi hit'lerine de yer veren Sayan, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde unutulmaz bir geceye imza attı.

SÜPER MİNİSİYLE DANS ETMEKTE ZORLANDI

Sayan, konserinin ilerleyen dakikalarında sahneye Solmaz Çiros'u da davet etti. Ünlü şarkıcının daveti üzerine sahneye çıkan Çiros, "Tabi Tabi" şarkısını okuyan Sayan'a oryantal danslarıyla eşlik etti. Solmaz Çiros, süper minisiyle dans ederken zor anlar yaşadı.

Gelin adayı Solmaz, Seda Sayan'ın konserinde süper minisiyle kalça dansı yaptı

Gelin adayı Solmaz, Seda Sayan'ın konserinde süper minisiyle kalça dansı yaptı

Gelin adayı Solmaz, Seda Sayan'ın konserinde süper minisiyle kalça dansı yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Solmaz Çiros Seda Sayan Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Gündem olabilmek için insanlar şaşırmış durumda.

41
4
yanıtYanıtla
corci:

hala gelin adayı demeyin şunlara

40
4
yanıtYanıtla
Tansel Adrian:

Aynen, gelin adayı değil, zengin adam avcıları demek lazım.

yanıt35
yanıt4
mustafa özkan:

Şimdi bi dansciya çok guzel kalcalariniz var deseler hakaret veya taciz oluyor mu. Baya baya açıp sallamis

16
0
yanıtYanıtla
Mehmet :

Hem süper mini giy hemde bir yerlerini kapatmaya çalışıp çekiştirirsin ya süper mini giymiycen giyersende sonuçlarına katlancan

10
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yedigi proteinler cok yaramis valla, sistikce sismis... Helal olsun o proteinlerin sahibine; acaba balik eti mi, kuzu eti mi yoksa tavuk eti mi yedi?

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title