Haberler

Fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın yoğun bakımda yatan annesi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ünlülerin fotoğrafçısı ve klip yönetmeni Nihat Odabaşı'nın bir süredir yoğun bakımda yatan annesi Nadire Odabaşı hayatını kaybetti.

"BİR ŞEYLER KOPUP GİTTİ"

Annesinin yoğun bakımdan sağlıklı çıkması için dostlarında sürekli dua isteyen Nihat Odabaşı, acı haberi de sosyal medya hesabından duyurdu. Odabaşı, paylaşımında şunları yazdı: "Güle güle annem... Sana git artık demekle gittiğini bilmek çok başkaymış… Dün daha akıllı daha sağlamdım... Şimdi uçup gitti hepsi. İki kolum iki yanma düştü… Bir şeyler koptu gitti...

"GÖZÜM KAPALI VEDA ETTİM SANA"

Hazırım sanmıştım ama değilmişim iste, yanına girdiğimde anladım… Bakamadım yüzüne, gerçekten biraz olsun kaçmak için, Salakça ama öyle... Gözüm kapalı veda ettim sana... Kalbimden seninle ilgili tüm kareler ışık hızıyla geçiyor şu an… Yüksek sesle söylemediklerimi içimden söylüyorum... Çok özleyeceğiz seni çok... Hep vardın ya bir yerde... Şimdi o yer boş kalacak, ne zor… Bu bir Instagram paylaşımı değil bu evrene yollanmış, sana yazılmış son bir kaç satır… Rahat uyu... Ve yine bana dua et... Seni beyaz saçlı bir kadın var çok seven ve kollayan desin herkes…"

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Odabaşı'nın annesinin cenazesi, bugün Ataköy 2. Kısım Ömer Duruk Cami'sinde kılınacak, ardından Urfa- Siverek'te toprağa verilecek.

Fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın yoğun bakımda yatan annesi hayatını kaybetti

ÜNLÜ İSİMLER YORUM YAĞDIRDI

Nihat Odabaşı'nın acı paylaşımının altına Nilüfer, Cem Belevi, Gülben Ergen, Seda Sayan, Demet Akalın, Berkay Şahin, Oktay Kaynarca, Hande Yener, Pınar Altuğ, İrem Derici, Serenay Sarıkaya ve Erkan Petekkaya gibi birçok isim yorum yaparak duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın yoğun bakımda yatan annesi hayatını kaybetti

Fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın yoğun bakımda yatan annesi hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Odabaşı DOST Partisi Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (5)

kayserili galip:

Adam o kadar şey yazmış ama anasına Allah''tan bir rahmet dilememiş. . Ünlülerde şaşırmış. dua eden avuç emojisi yerine hristiyanların dua şekli olan yapışık eller emojisini kullanmışlar. BU EĞLENCE CAMİASI CİDDEN BİR GARİP

4
1
yanıtYanıtla
ece:

şu hayatda insanın bir anası olacak yoksa hep bir eksklik bir türlü dolduramadığın ölen annelerimizin mekanları cennet olsun

5
0
yanıtYanıtla
Black sea61:

Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun....

3
0
yanıtYanıtla
Jabbo:

Her ölüm erkendir

3
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bize ne. Cok acili ama sosyal medyayi birakamamis.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title