Haberler

Festivale Bağlamalı Cazla Kapanış

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Karya Kültür ve Sanat Derneği (KARSANAT) Caz Festivali, Cengiz Özdemir Quintet konseri ile sona erdi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Karya Kültür ve Sanat Derneği (KARSANAT) Caz Festivali, Cengiz Özdemir Quintet konseri ile sona erdi. Bağlama ezgilerinin yer aldığı caz konseri, dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Özdemir, caz müziğini Anadolu ezgileri ile birleştirerek farklı bir tarzda sundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle KARSANAT tarafından Milta Marina Yacht Kulüp'te başlayan ve üç gün süren 3'üncü Karsanat Caz Festivali, Cengiz Özdemir Quintet konseri ile sona erdi. Piyanoda Cengiz Özdemir, bas gitarda Eylem Pelit, saksafonda Çağdaş Oruç, bağlamada Volkan Kaplan ve davulda Volkan Öktem sahne aldı. Cazın farklı ezgilerle buluştuğu konseri yaklaşık 100 kişi dinledi. Bağlamayla cazda farklı ve sıra dışı bir ses yakalayan Özdemir, Anadolu müziğiyle cazı harmanlayarak oluşturduğu ezgileri ile dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Bodrum Belediyesi, THY, SKY Marine, Yarımada Gazetesi ve Doğan Haber Ajansı'nın sponsorluğunda düzenlenen festivalde, Bodrumlular caza doydu. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Cengiz Özdemir Bağlama Bodrum Muğla Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title