Haberler

Esra Eron, Birlikte Program Yaptığı Hakan Ural'ı Hedef Alarak Ekranlara Veda Etti

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programında yorumculuk yapan Esra Eron, isim vermeden partneri Hakan Ural'ı hedef alarak programdan ayrıldığını açıkladı.

TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' isimli programda bir ayrılık yaşandı. Esra Eron, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, programa veda etti. Esra Eron, isim vermeden Hakan Ural'ı hedef aldı.

Esra Eron, Birlikte Program Yaptığı Hakan Ural'ı Hedef Alarak Ekranlara Veda Etti

"AYRILMA KARARI ALDIM"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Esra Eron, "3 ay önce katıldığım Gel Konuşalım programında yayın sırasında kendi fikrimi beyan etme, hür düşüncemi söyleme ve farklı görüşte olduğum konularda partnerimden aldığım saygı sınırları dışında hiçbir yayıncılık etiğine sığmayan yüksek egolu davranışların bana daha fazla zarar vermemesi açısından programdan ayrılma kararı aldım. Kadınların ezilmediği, kadına psikolojik şiddetin olmadığı, kadına daha fazla nezaketin olduğu ve bu alt yapı ile yetişmiş bireylerin çoğaldığı bir Türkiye diliyorum. " dedi.

Esra Eron, Birlikte Program Yaptığı Hakan Ural'ı Hedef Alarak Ekranlara Veda Etti

Esra Eron, Birlikte Program Yaptığı Hakan Ural'ı Hedef Alarak Ekranlara Veda Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hakan Ural Esra Eron Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (75)

Adınızı Yazın:

o zaman çok mutlu gözükmeyecektin

27
12
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

ESRA HAKLI. . ADAM SABAH 09. 30 DA ''BEN, BEN, BEN'' DİYE, DİYE BAŞLIYOR, ''BEN, BEN, BEN DİYE BİTİRİYOR. 34 YILDIR BU CAMİADASIN, SANAT, SİNEMA ADINA SES GETİRECEK NE YAPTIN? HER ERKEK BOŞANDIĞINDA KADINA TAZMİNAT ÖDER, HEM KADINA, HEM DE ÇOCUKLARINA NAFAKA ÖDER, SİBEL CAN''DAN BOŞANIRKEN SEN ÜSTÜNE ZAMANIN PARASI İLE 500 BİN LİRA BOŞANMA TAZMİNATI ALDIN. ÇOCUKLARINI SİBEL BÜYÜTTÜ, PARA HARCADI, ADAM ETTİ. BEŞ KURUŞ KATKIN. YOK. GÜYA EMLAKÇILIK YAPIYORSUN. PARAN VARSA, NE İŞİN VAR BU PROGRAMDA SAHTE DELİKANLI?

30
5
yanıtYanıtla
Türkocağı:

Bu Ülkede iki asker şehit oldu üstelik donarak Bu teknoloji bu paralar suriyelilere varda Mehmetçiğe yoksa Vekile varda Tarikatlere diyanete varda askerimize yoksa Hala içişlerinde savunma bakanlığında istifa yoksa Yazık bu ülkenin haline

25
5
yanıtYanıtla
Prenses:

Hakan Ural çok gıcık bir insan ve ukala.Kadını rencide etmiş demekki.

20
10
yanıtYanıtla
Türkocağı:

Andımızı yasaklayanlara sesleniyorum Önce ülkeye göçmen akınını engelleyin Suriyelileri Afganları özbekleri geri gönderin Arapça tabelaları dükkan isimlerini yasaklayın kendi ülkemde göçmen hissediyorum

24
5
yanıtYanıtla
TÜRK:

Afganlar Özbekler kasın araplar defolsun gitsin

yanıt0
yanıt0
Malatyalı TV8 ci:

Ağzından zorla laf alıyorlardı zaten Esra Eron. Bir de sunucu deniyordu sana yine iyisin. Tek kelime fikir dahi beyan etmeyen biri hakkında sunmayı bıraktı denmesi bile senin için övgüdür

12
17
yanıtYanıtla
ultrAslan:

Malatyalı kardeşim belki o tek kelimeyi etmesine izin verilmiyordu bir de bu açıdan bak bence ;)

yanıt9
yanıt4
MALATYALI TV8 Cİ:

ULTRASLAN Kardeşim bu dediğine inanıyor musun?

yanıt0
yanıt0
Objektif:

Bu da moda oldu, işine gelmeyen her şeye ‘kadına şiddet’ demek...

17
11
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title