Haberler

Esra Eczacıbaşı ve Murat Coşkun Bodrum'da Evlendi

Oya-Bülent Eczacıbaşı çiftinin kızı Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, ailenin Bodrum'daki evlerinde yapılan törenle dünya evine girdi.

Oya-Bülent Eczacıbaşı çiftinin kızı Esra Eczacıbaşı ile Ayşe-Ahmet Coşkun çiftinin oğlu Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum'daki evlerinde yapılan törenle evlendikleri duyuruldu. Eczacıbaşı açıklamasına göre yaklaşık 700 davetlinin katıldığı düğün töreninde nikahı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kıydı.

Nikahta Esra Eczacıbaşı'nın şahitliğini ağabeyi Emre Eczacıbaşı, Murat Coşkun'un şahitliğini ise ablası Zeynep Coşkun Süren üstlendi.

ESRA ECZACIBAŞI KİMDİR?

1989 yılında doğan Esra Eczacıbaşı, Harvard'da ekonomi ve sanat tarihi eğitimi, ardından INSEAD'da ise MBA eğitimi aldı. İstanbul Modern Sanat Müzesi'nin modern ve çağdaş sanatla ilgilenen gençlere yönelik platformu Genç Modern'in kurucusu olan ve bir süre McKinsey'de yönetim danışmanlığı da yapan Esra Eczacıbaşı, halen Eczacıbaşı Topluluğu'nda İş Geliştirme Müdürlüğü görevini sürdürüyor.

MURAT COŞKUN KİMDİR?

1985 doğumlu Murat Coşkun ise University of Chicago'da ekonomi eğitiminin ardından A.B.D.'de Marcus and Millichap'te ticari gayrimenkul geliştirme konusunda çalıştı. McGill'de MBA eğitimini aldıktan sonra Türkiye'ye dönen Coşkun, bir süre Turcom Teknoloji'de yönetici olarak çalıştı. 2014'te kendi girişimini kuran Coşkun, halen kurucusu olduğu Paladin'de gayrimenkul yatırım fonu yöneticiliği yapıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Murat Coşkun Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

8. HUDUT GAZILER IGDIR:

iyi yere kapak atmis ALLAH mesud etsin ne diyeyim baska

1
0
yanıtYanıtla
Erdoğan kayar:

Allah mesut bahtiyar etsin. Eczacıbaşı lar mükemmel insanlar.

0
0
yanıtYanıtla
adyok:

1 yıl içinde boşanma haberlerini duyarız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title