Haberler

Ergen'den "Köfteli-Salatalı" Tepki

Güncelleme:

Kuruçeşme Arena'nın bulunduğu araziye otel yapılacağı söylentilerine Gülben Ergen, esprili bir dille değerlendirdi.

Kuruçeşme Arena yaz konserleri dün gece Gülben Ergen'le devam etti. Hayranlarının karşısına yeni imajıyla çıkan Gülben Ergen, konserde Kuruçeşme Arena'nın bulunduğu araziye otel yapılacağı söylentileri üzerine de konuştu.

Gülben Ergen, "Bu konser mekanı seneye otel olur mu? Protesto edelim mi? Yürüyüş yapalım mı? Rumeli Hisarı'nı elimizden aldılar, burayı da almasınlar... Dünyanın en güzel sahne mekanı burası, otel olacak, burada yemek yiyecekler, salata ile köfte. Olur mu? " dedi.

Gülben Ergen, konserine 'Durdurun Dünyayı' şarkısını söyleyerek başladı. Sanatçının yaklaşık 2 saat süren konserini 6 bin hayranı izledi. BKM Organizasyonu ile gerçekleşen konserde Ergen'e 23 kişilik orkestrası eşlik etti. Gülben Ergen, konser boyunca yeni şarkılarının yanı sıra hit şarkılarını da seslendirdi. Gülben Ergen daha önce birçok dünya starını ağırlayan Kuruçeşme Arena'da konser vermenin ayrı bir heyecan olduğunu belirtti.

Konserine devam eden Ergen, Kuruçeşme Arena'nın bulunduğu araziye otel yapılacağı söylentilerine sahnede tepki gösterdi. Ergen " Bu konser mekanı seneye otel olur mu? Protesto edelim mi? Yürüyüş yapalım mı? Rumeli Hisarı'nı elimizden aldılar, burayı da almasınlar. Bir ülkenin sanatı ve sanatçısıdır aslolan. Ne kadar zamandır AKM'yi (Atatürk Kültür Merkezi) bekliyoruz değil mi? Rumeli Hisarı'nı verdik. Bir Açıkhava'mız var, bir de karşıda Bostancı Gösteri Merkezi'miz var. Dünyanın en güzel sahne mekanı burası otel olacak burada yemek yiyecekler salata ile köfte. Olur mu? " dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu da hayranlarıyla yaşayan Gülben Ergen, konserde Nur Yerlitaş imzalı iki farklı kostüm giydi. Enerjisiyle dinleyicilerini de harekete geçiren ve yerinde duramayan Gülben Ergen, konserin ikinci bölümünde şarkılarını unplugged olarak seslendirdi. Hayranlarına sürpriz yapmak için şarkılarını sadece temel sazların eşlik ettiği şekilde seslendiren Gülben Ergen, bu performansıyla da büyük alkış aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Gülben Ergen Kuruçeşme Rumeli Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title