Haberler

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe, Barbaros dizisi için yeni imajları ve kıyafetleriyle poz verdi

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına geçecek olan Barbaroslar dizisinin başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe yeni imajlarıyla objektiflere poz verdi. Dönemin kıyafetleri ile paylaşım yapan ikili, daha şimdiden sevenlerini kendilerine hayran bıraktı.

Diriliş Ertuğrul dizisi ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Engin Altan Düzyatan ve Sen Anlat Karadeniz dizisindeki başarılı performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Ulaş Tuna Astepe TRT1 ekranlarında yayınlanacak Barbaroslar dizisinin başrolü oldu.

DÖNEM KIYAFETLERİ İÇİNDE KAMERALARA POZ VERDİLER

Dizide başrol olarak yer alacak Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan, yeni imajlarıyla dönem kıyafetleri içinde objektiflere poz verdi. İkili takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe, Barbaros dizisi için yeni imajları ve kıyafetleriyle poz verdi

DİZİDE BARBAROS HAYRETTİN PAŞA'NIN HAYATI ELE ALINACAK

Barbaroslar'da Osmanlı Dönemin'e bir zamanlar damga vurmuş isim olan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatı anlatılacak. Payitaht Abdülhamid dizisinin yapımcısı olan ES Yapım, Barbaros ile yeniden tarihi bir diziye imza atmaya hazırlanıyor.

PANDEMİ NEDENİYLE ÇEKİMLERE ARA VERİLMİŞTİ

Kaptan-ı Derya unvanıyla bilinen Barbaros Hayrettin Paşa'nın maceralarını anlatacak olan dizinin çekimlerine salgın nedeniyle ara verilmişti. Herhangi bir aksilik olmadığı takdirde dizi çekimleri temmuz ayı itibariyle yeniden başlayacak. Barbaros'un senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz yazacak. Yönetmen koltuğunda ise Taylan Biraderler'i göreceğiz.

Dönem dizisi olarak yayınlanacak Barbaroslar'ın geçtiğimiz günlerde kadrosuna Yetkin Dikinciler, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehiroğlu gibi isimler de dahil oldu.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe, Barbaros dizisi için yeni imajları ve kıyafetleriyle poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barbaros Hayreddin Paşa Engin Altan Düzyatan Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title