Haberler

Engin Altan Düzyatan, Captain America'ya Meydan Okudu!

Güncelleme:

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan, Almanya'nın çok okunan gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung'a açıklamalarda bulunarak, "ABD'nin Captain America'sı varsa, bizim de Ertuğrul'umuz var." dedi.

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, Frankfurter Allgemeine Zeitung'a yaptığı açıklamada yaklaşık 15 yıldır Türk dizilerinin dünyanın çeşitli ülkelerinden, farklı kıtalardan talep görür hale geldiğini söyledi.

"DİZİ SETİ İÇİN TURİST GELİYOR"

Düzyatan, "Türkiye, ABD'den sonra dünyaya en çok dizi ihraç eden ülke. Dizilerimiz 140'dan fazla ülkeye ihraç ediliyor. Bu sayede, dünyada Türk dizilerini izleyen insanların ülkemize olan ilgisi ve ülkemizi görme arzusu, merakı artıyor. Sadece dizi setlerini ziyaret etmek için bile birçok turist ülkemizi ziyaret ediyor." dedi.

ABD'NİN CAPTAİN AMERİCA'SI VARSA BİZİM DE ERTUĞRUL'UMUZ VAR"

Düzyatan, uzun yıllar aralıksız olarak çekimlerin sürdüğü Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili olarak, "Dizimizin Anadolu'nun yeni şekillendiği bir dönemde geçmesi, küçük beylikler arasındaki güç savaşları ve büyük bir imparatorluğun kurulma evresi konu olarak da izleyicilerimizde büyük bir merak uyandırdı. Bunun yanında, Ertuğrul hak, adalet ve merhamet kavramlarını bir arada bulunduran ve bu uğurda savaşan bir kahraman. ABD'nin Captain America'sı varsa, bizim de Ertuğrul'umuz var. Dünyada olup biten adaletsizliklerin karşısında böyle bir kahramanın olması sanırım herkese sıcak geldi. Ve tabi ki set işçisinden yönetmene kadar tüm ekibin işe olan inancı ve özverisi bunlara ek olarak da görsel alanda sunduğumuz yeniliklere ve kurmaya çalıştığımız dünya da eklenince her şey gerçekçi oldu. Tüm bu özveri, İngiliz metro dergisinde hakkında makaleler çıkan, neredeyse dünyanın tüm kıtalarında yayınlanan, başta Netflix olmak üzere birçok Pay TV'de yer alan bir yapı olmamızı sağladı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Frankfurter Allgemeine Zeitung Amerika Birleşik Devletleri Engin Altan Düzyatan Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500

Yorumlar (45)

ZIRTO:

ne sanatla ne kültürle ne gerçekle ilgisi olmayan uyduruk palavralar sen asıl bak günümüze Amerika.nerde sen nerde hep ezik zavallı olmanın kompleksleri adam uzaya gidiyor sen orta cağın bile gerisindeki din iman pazarlıyorsun

9
15
yanıtYanıtla
ZIRTO SENDEMİİİİ:

KES LAN SESİNİ. . . TAKOZ. . . . SEN NE ANLARSIN SANATTAN Kİİ. . BOŞSUN. . . BOMBOS. . .

yanıt3
yanıt3
ADNYZNKİİİİ:

sana ne . . kavun kafalı. . . bayağı da güzel dizi. . . severek izleniyor. . . yemişim ABD Yİ. . . kaybol gözüm görmesin seni. . . . sazan. . .

yanıt8
yanıt3
ahmet:

üstelik kaptan amerika gibi sahte değil. amerika şerefsiz ve acımasız bir katiller devleti. osmanlının, Türkün adaleti ise gerçek. bütün dünya sahte ile gerçeği ayırt edebiliyor. Türkiyenin maddi ve manevi yardımları mazlumlarını yarasını saran samimi ilişkileri Türk milletini mazlumların sesi yapıyor.

18
5
yanıtYanıtla
YORUK:

Bu diziyi izleyenlere desenki Ertugrulun ruhu dizi setinde dolasiyo ona bile inanirlar. O kadar yani o kadar.

4
13
yanıtYanıtla
ADANALI:

ABARTMA

yanıt0
yanıt2
KAMİL:

ADAMLAR FİLMDEN TRİLYONLARI GÖTÜRÜYOR MİLLETTE AÇ KARNA GÜRÜLTÜ YAPIYOR GİDİN HIYAR PATLICAN KUYRUĞUNA GİRİN HÜLOĞĞĞĞĞĞ

4
13
yanıtYanıtla
hayda:

ismin kamil ama kendin nesin belli değil adam konu açıklamış sende siyasetten girme izle gör etkiyi

yanıt4
yanıt0
KAMİLE TEYZEEEE:

SENDE KAVUN KELEK KUYRUĞUNA GİR BARİİ KAVUN KAFALI

yanıt3
yanıt1
Yusuf:

Dizi sayesinde insanlar atalarini tanir oldu! Turkiyenin her yeri tarih! Bizi bu baglarimizdan koparanlara bizi kim oldugumuzu unutturanlara allah lanet etsin

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title