Haberler

Dünyada Bir İlk! Cudi Dağı'nda Film Çekildi

Güncelleme:

Nuh'un Gemisi Cudi filminin devam filmi olan, yapımcılığını Üsküdar Yapım/ Bülent Durgun'un üstlendiği; başrollerini Metin Yıldız, Bülent Durgun, Emre Özmen ve Esma Soysal paylaştığı 'Nuh'un Gemisi Cudi'de 2', 22 Nisan'da sinemaseverlerle buluşuyor. Film, Hz. Nuh'un Gemisi'nin oturduğu yer olarak kabul edilen Cudi Dağı'ndaki 'Sefine' bölgesinde çekildi. İşte detaylar...

Hazırlık aşaması yaklaşık bir sene süren Nuh'un Gemisi Cudi'de 2 filmi, dünya üzerinde ilk kez Hz. Nuh'un Gemisi'nin oturduğu yer olarak kabul edilen Cudi Dağı'ndaki 'Sefine' bölgesinde çekimleri gerçekleştirilen film olma özelliğini taşıyor.

MACERA VE HÜZÜN DOLU BİR HİKAYE

Yönetmen koltuğunda Gürsel Ateş'in oturduğu yapımda Nuh'un Gemisi'ni araştırmaya gelen Amerikalı ekibin eğlenceli ve dramatik hikayesine, bu kez de belediye başkanlığı seçimleri dahil oluyor. Selo (Metin Yıldız) ve Maho (Ercüment Aydın) seçimlere hazırlanırken, Aras'ın ( Bülent Durgun ) evlenmekten kaçma mücadelesiyle Doğu (Emre Özmen) ve Yaren'in (Esma Soysal) engellerle dolu aşkının kesiştiği film seyirciye kahkaha, macera ve hüzün dolu bir hikaye sunuyor.

"ÇEKİMLERDE HEPİMİZ ÇOK AĞLADIK"

Yapımcı Bülent Durgun, çok heyecanlı olduğunu vurgulayarak "Yurtdışında Nuh'un Gemisi filmi daha önce yapıldı. Hem de dünya çapında ses getirdi ama biz ilk kez cesaret ederek asıl yerinde filmimizi çekmeye karar verdik ve şükür ki alnımızın akıyla süreci tamamladık. İlk filmimiz seyircimizden büyük takdir toplamıştı. 22 Nisan'da beyazperdede olacak devam filmimizde de seyircimizi hem duygusal, hem de eğlenceli anlar bekliyor. Özellikle bir sahnede herkes çok duygulanacak. Biz ekip olarak çekimlerde manevi anlamda dolu dolu anlar yaşadık, hatta neredeyse hepimiz ağladık. Artık takdir sinemaseverlerin, herkesi izlemeye bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Bülent Durgun Metin Yıldız Cudi Dağı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title