Haberler

Dolandırıcılık söylentisiyle konuşulan Gülşen Yüksel, 2. Sayfa programına veda etti

Güncelleme:

18 yıldır program sunduğu partneri Müge Dağıstanlı'yı dolandırdığı söylentisiyle gündeme gelen Gülşen Yüksel, TV 8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına veda etti. Yüksel, "Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum" diyerek programa veda ederken Dağıstanlı'nın yeni partneri Ali Eyüboğlu olacak.

18 yıldır birlikte program yapan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel dolandırıcı iddiasıyla gündeme geldi. Yıllardır çalıştığı arkadaşı Müge Dağıstanlı'yı dolandırdığı ve eşiyle yurt dışına çıkmaya hazırlandığı iddia edilen Gülşen Yüksel, bugün 2. Sayfa programına veda ettiğini açıkladı.

GÜLŞEN GİTTİ, MÜGE YENİ PROGRAM YAPACAK

2023 yılının son programında konuşan Gülşen Yüksel, hafta içi her gün ekrana çıktığı 2. Sayfa programına veda ettiğini açıklayarak şunları söyledi: "2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşça kalın...."

Müge Dağıstanlı, 2024'te 'Aramızda Kalmasın' programı ile ekranlara gelecek. Dağıstanlı'ya gazeteci Ali Eyüboğlu eşlik edecek.

Dolandırıcılık söylentisiyle konuşulan Gülşen Yüksel, yıllardır sunduğu 2. Sayfa programına veda etti

Dolandırıcılık söylentisiyle konuşulan Gülşen Yüksel, yıllardır sunduğu 2. Sayfa programına veda etti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gülşen Yüksel Ali Eyüboğlu Gülşen Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Hikmet Tan :

Ne oldu hemen hemen her gün dilan polatı yerden yere vuruyordunuz kimbilir sizi araştırsalar neler çıkacak daha

267
17
yanıtYanıtla
Hayri :

arkadaşını dolandırdı diye programı bırakıyor arkadan kardeşim size emanet falan şikayet varsa neden ifadesi alınmamamış dolandırmadıysa neden ayrılmış polisiye dizi gibi haber olmuş

167
3
yanıtYanıtla
Ahmet Say:

Hepsini atsınlar içeri

59
2
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Demekki doğruymuş İrem derici nin dedikleri vay vay vay yakında karışır ortalık

39
3
yanıtYanıtla
Boncuk Prenses:

Keşke ikinizde ekrandan kalksanız. Dedikodudan başka birşey yok.

3
0
yanıtYanıtla
ECTR VOLKAN:

Yıllardır herkesin hayatına Aaa oylemiymis hahaaa doğrumu hahaaa diyip ahkam kesiyordu kaderr

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title