Haberler

Didem Uzel'den denizde namaz kılan kişiye tepki: Kimse gidip sormuyor mu bu kişilere neden diye?

Güncelleme:

Manken ve oyuncu Didem Uzel, denizde namaz kılan kişiye tepki göstererek "Benim evde de namaz kılanlar var. En temiz en güzel yeri hazırlıyorum onlar için. Denizde, arabada ne alaka?" dedi.

Beylikdüzü Gürpınar sahilinde bir kişi dalgaların arasında namaz kıldır. Görüntülerin kısa sürede sosyal medyada yayılmasının ardından 1994 Avrupa güzeli Didem Uzel sessiz kalamadı. Farklı yerlerde namaz kılınmasının yanlış olduğunu söyleyen Uzel, "Kimse gidip sormuyor mu bu kişilere neden diye? Benim evde de namaz kılanlar var. En temiz en güzel yeri hazırlıyorum onlar için. Denizde arabada ne alaka?" ifadelerini kullandı.

"BEN EVDE NAMAZ KILANLAR İÇİN EN GÜZEL YERİ HAZIRLIYORUM"

Bir süre önce yurt dışından Türkiye'ye dönen Didem Uzel, yayılan videoya yorum yaparak şu ifadeleri kullandı: "Araba üstünde kılanlar, cadde ortasında kılanlar, denizin üstünde kılanlar. Bir grup olabilir mi acaba sorusu var kafamda... Buna karşılık da kuran yakan, rendeleyen vs bir grup var. Sorum şu; mesela kimse gidip sormuyor mu bu kişilere neden diye? Valla çok meraktayım. Benim evde de namaz kılanlar var. En temiz en güzel yeri hazırlıyorum onlar için. Denizde, arabada ne alaka?"

Didem Uzel, denizde namaz kılan kişiye tepki: Kimse gidip sormuyor mu bu kişilere neden diye?

Didem Uzel, denizde namaz kılan kişiye tepki: Kimse gidip sormuyor mu bu kişilere neden diye?

Didem Uzel, denizde namaz kılan kişiye tepki: Kimse gidip sormuyor mu bu kişilere neden diye?

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Didem Uzel Magazin Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500

Yorumlar (62)

Timur:

Namaz kılmayanların Din hakkında neyin doğru ve neyin yanlış olduğuna dair ahkam kesmesinden artık gına geldi. Temiz olan her yerde Namaz kılabilirsiniz. İlle de camiye gitmeye gerek yok. Arabada da kılarsınız, sahilde de. Önemli olan namazı geciktirmeden vaktinde kılmak. Kendi ülkemizde kimseyi rahatsız etmeden kıldığımız namaz da göze batıyorsa, artık Kıyamet alametlerini yaşıyoruz demektir.

300
197
yanıtYanıtla
itunes para:

sacmalamis. denizde namaz mi olur? madem kilacan az geride bir yer bul ustune kartin ortu ser sabaha kadar kil namazini. senibtutan mi vardi? bence deli bu biz akillilarda is bulamuyoruz bos bos yorum yapiyoruz

265
22
yanıtYanıtla
XYZ:

Bunkar figüran. Konular çıkarıp insanların enflasyonu konuşmasını engellemek amaç. Aynı zamanda bir numaralı bölücülük ve tahrik! Diger yuzde elliyi tahrik edip ortalık karıştırmak. Dinle ilgisi yok şahsın, Artist!

yanıt30
yanıt5
Zulkarneyn :

Ya baskasinin namazını sorgulamak size mi kaldı? Sokakta sevişenlere sesiniz cikmaz ama...

138
139
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Islam dini ile dalga geçiyor, bunu alliyabilmek icin beyin lazım)) tamam sen haklısın karismiyoruz)

yanıt47
yanıt14
sade vatandaş:

burada şahış hiç bir müslümanın sergilemeyeceği davranış içinde mayolu insanların önünden başka ibadetini edecek bir yer yokmuydu orada sorun namazı denizin kenarında kılması değil namazı kıldığı ortam bir bayanda geride bunu telefona kaydediyor bunlar islam dinine yakışmayacak hereketler

238
18
yanıtYanıtla
Süleyman İlteriş:

Öncelikle namaz kılınacak yerde dikkati dağıtacak resim, heykel vs vs şeylerin olması bile doğru değilken.... sahilde insanların namahrem yerlerinin açık olduğu yerde, namaz kılınması hiç doğru değil. İkinci konu ise adam kılmış aşırı yorum yapmak doğru değil sadece tavsiyede bulunabiliriz

211
43
yanıtYanıtla
Adalet adalet:

Kimse size neden bikiniyle denize giriyorsunuz diye soruyor mu Didem hanım

82
170
yanıtYanıtla
Acımasız Gerçekler:

Montla mı girecekti allahın cahili?

yanıt54
yanıt24
MAVİ.blue. YEŞİL.:

neyle girecek denize.ya bikini ya haşema ya mayo ile girecek.çıplakmı girsin?orası namaz kılınacak yermi,kimse namaz kılma demiyor.dalgaların dibine niye giriyon, git biraz daha açıkda kıl, bence gösteriş veya provokatif bir durum gibi

yanıt81
yanıt14
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title