Haberler

Dergi Kapağı Şansını Açtı

Güncelleme:

'Fetih 1453'ün başrol oyuncularından Cengiz Çoşkun, Hollywood yapımcılarının dikkatini çekti.

Oyuncu, Amerikalılar'ın markajında.

Fetih 1453 filmi daha yayına girmeden önce Türkiye ve dünya gündeminde listelerin ilk sıralarında yer aldı. Film yayına girdikten sonra sosyal medya, yazılı ve basılı medya haberlerinde trend oldu. Film gerek oyuncuları ile gerek senaryosu ile gerekse yapımcısı ile bir çok konuda konuşuldu. Şimdi ise gündemde Fetih 1453′ün baş rol oyuncusu Cengiz Coşkun'un FHM Bionic'e verdiği kapak pozu var.

Faruk Aksoy'un Fetih 1453 filminde rol alan Cengiz Coşkun, şovalye Guistiniani, karakterini canlandırmıştı. Hatta Coşkun'un ilk başta Fatih Sultan Mehmet rolü için bile düşünüldüğü söylenmişti.

Bu iddia ünlü sanatçı Tuğba Ekinci'den gelmişti. Ekinci filmin cast işlemi yapılırken Aksoy'un yanında olduğunu ifade ederken, Fatih Sultan Mehmet rolü işe ilgili olarak, "Rol Cengiz Coşkun'a verilmişti. Gözleri mavi olduğu için bir göz hastanesinde siyah lens takıldı. Ancak lensler iyi durmadığı için rol ondan alınıp Devrim Evin'e verildi, Cengiz de Şovalye Guistiniani oldu" demişti.

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Faruk Aksoy Hollywood Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title