Haberler

Deprem sonrası evini kontrol ettirmek isteyen Armağan Çağlayan, defalarca olumsuz yanıt alınca isyan etti

Güncelleme:

Bir süredir kanserle mücadele eden başarılı sunucu Armağan Çağlayan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından evinin dayanıklılığına baktırmak istedi. Belediyeye başvuran ve "1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz" cevabını alan Çağlayan isyan etti.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 10 ilimizde yıkımlara neden oldu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği şehirlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Bir süredir kanserle mücadele eden ve bu süreçte evinde dinlenmeye çekilen başarılı televizyoncu ve sunucu Armağan Çağlayan da deprem sonrası oturduğu evi kontrol ettirmek için belediyeye başvurdu.

"EVİMİ KONTROL ETTİRMEYİ BAŞARAMADIM"

Depremlerin ardından İstanbul'da oturduğu evin depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek isteyen Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda belediyeye başvurduğunu ancak defalarca kez olumsuz cevap aldığını söyledi. Yaşadığı duruma sitem eden Çağlayan, "Bir de şöyle bir şey var. İstanbul'da oturduğum evi kontrol ettirmek için defalarca belediyeye başvurdum. Her seferinde aynı yanıtı aldım: '1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz!' Ve kontrol ettirmeyi başaramadım" dedi.

Deprem sonrası evini kontrol ettirmek isteyen Armağan Çağlayan, defalarca kez olumsuz yanıt alınca isyan etti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Armağan Çağlayan Kahramanmaraş Çağlayan Deprem Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Doğrucu Mahmut:

Biri buna belediyeye değil,yapı denetim firmasına başvurması gerektiğini söylesin..

158
37
yanıtYanıtla
arkeefon :

Armağan bey. şimdiki gündemimiz senin keyfin değil. devleti rahat bırak. Şuan acil işler ve sıfırdan tekrar şehir kurulması için senin keyfinden önce 11 tane şehir var. birde ne zaman istersen analiz ekibine parasını ödeyerek işini çözebilirsin. devletle işin yok.

115
68
yanıtYanıtla
ERKAN :

işte bu kafa yüzünden bunca yıkım oldu. adam tedbir alıyor evini kontrol ettirmek istiyor sende diyorsun ki meşgul etme.

yanıt71
yanıt121
mahalle sakini:

imamoğlu'na oy verdiysen ektiğini biçiyorsun niye şikayet ediyorsun.

86
70
yanıtYanıtla
Mali:

mahalle sakini herkes kime oy vererek ektiğini biçtiğini biliyor.. rahat ol sen

yanıt10
yanıt16
Fatih Demirkaya:

daha aciliyetli eski binalardan başlanmalı kontroller. çok elzemse gidip bir özel firmaya kontrol ettirebilirsin armağan

91
8
yanıtYanıtla
ismail bey :

Belediyeden resmi yazı alsın, koysun, Depremde yıkılırda, canlı kalırsa, belediyeye dava açabilir..

82
14
yanıtYanıtla
hüseyin akkus:

lisanlı firmalar var binandan karot. numüne aldır. bu işlemin belediyle alakası yok. sen karotunu aldır test sonucu olumsuz çıkar ve hala oturmana izin veriliyor ise, o zaman devlete veya belediyeye suç bulabilirsin. aksi taktirde böyle olumsuz cevap alırsın

70
15
yanıtYanıtla
HALİS ER:

nerde beleş oraya yerleş. belediye daha acil olanlara bakmaya çalışıyor bu da para vermemek için uğraşıyor.

67
17
yanıtYanıtla
Itibar Budalası:

Asıl 99 sonrasında yapılan binalar çürük.

30
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title