Haberler

Deprem bölgesindeki sel felaketi Hadise'yi isyan ettirdi: Yeter artık diye bağırmak istiyorum

Güncelleme:

Şarkıcı Hadise, Şanlıurfa ve Adıyaman'da meydana gelen depremlerin ardından bölgede yaşanan selde de can kayıplarının olması üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Yeter artık'' diyerek tepkisini dile getirdi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin yıkıma neden olduğu Şanlıurfa ve Adıyaman bu kez de sel felaketiyle sarsıldı. Dün geceden beri etkili olan yağış, iki ilde de can kayıplarına yol açtı. Yaşanan felaket sonrası sanat ve siyaset camiasından peş peşe paylaşımlar geldi.

HADİSE: YETER ARTIK DİYE BAĞIRMAK İSTİYORUM

Paylaşım yapan isimlerden biri de şarkıcı Hadise oldu. "Yeter artık" diye isyan eden Hadise, Instagram hesabından şunları yazdı: "Yeter artık diye bağırmak istiyorum! Depremde hayata tutulan insanlarımızı şimdi selde mi kaybedeceğiz? Çadırların sular içinde kaldığını da gördük. Konteyner evlerin sular içinde yüzdüğünü de. Yazık."

İşte Hadise'nin o paylaşımı;

Deprem bölgesindeki sel felaketi Hadise'yi isyan ettirdi: Yeter artık diye bağırmak istiyorum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (16)

t t:

Kime sitem ediyorsun Depremi seli verene mi

204
22
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

kime bagiracaksin onu yazmayi unutmussun.

187
12
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

ne yapacak selidemi devlet durduracak,neye yeter,siz hala anlamıyorsunuz her şey yaradan dan,bunlar ders cıkarmanız gereken dogal afetler,sizide vuracak bır gün,

9
12
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

sen şuan sitemini yaradana yapıyorsun,farkındamısın inançsızlar.

8
8
yanıtYanıtla
Ökkeş karakaya:

Git şuradan yeter size kimin eli kimin cebinde bellisiniz

10
3
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Oturduğu yerden elinde sıcak kahvesi uzun tırnaklarıyla çat çat çat yok şöyle yok böyle içleri bir gram yanıyorsa adam değilim

4
1
yanıtYanıtla
Ihsan Okur:

Aman rimelin akmasin Hadise abla

3
1
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

aman ne olur gitme kal diyen yok kapı orda gidebilirsin ..)

3
1
yanıtYanıtla
Behre Memdim:

Bizde size yeter diyoruz kimsizinizde kime kafa tutuyorsunuz

3
1
yanıtYanıtla
Ökkeş karakaya:

Önce kendine yeter de Ebru'nun hayatını maf ettin siz ve sizin gibiler gidin

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title