Haberler

Cüneyt Özdemir'den kendisini İbiza'ya davet eden Şeyma Subaşı'na cevap: Ben İbiza'ya gittiğimde sen lise 2'deydin

Güncelleme:

Koronavirüs döneminde YouTube'da canlı yayınlar yapan Cüneyt Özdemir, Şeyma Subaşı'yı konuk aldı. Uzun süredir sevgilisiyle karantinada olan Subaşı, bu süreç bittiğinde Özdemir'i İbiza'da ağırlamak istediğini söyledi. Özdemir'in Subaşı'ya verdiği cevap ise herkesi güldürdü.

Uzun bir süre önce YouTube kanalı açarak içerik üretmeye başlayan Cüneyt Özdemir, karantina nedeniyle evde olduğu için canlı yayınlar yapmaya başladı. Yayınlarına farklı konuklar alan Özdemir, son olarak Şeyma Subaşı'yı ağırladı. İkili arasında yaşanan ilginç diyaloglar ise sosyal medyaya damga vurdu.

"DAHA OLGUNLAŞTIĞIM BİR DÖNEMDEYİM"

Sevgilisi Guido Senia ile yaklaşık 20 gündür karantinada olan Şeyma Subaşı, virüsü ilk başlarda ciddiye almadığını ve Türkiye'ye ulaşmadan önce Phuket, Londra ve Beyrut'a gittiğini söyledi. Sevgilisiyle Türkiye'ye geldikten sonra Guido ile bir partiye gittiklerini anlatan Subaşı, ardından hastaneye çağrıldıklarını ve test yapıldıktan sonra kendilerini karantinaya aldıklarını söyledi. Bir süredir evde olmanın kendisini olgunlaştırdığını söyleyen Şeyma, sözlerine şöyle devam etti: "Sizin neler söylediğinizi ne haberler verdiğinizi daha fazla takip etmeye başladım. Koronavirüs bende bunu değiştirdi. Artık bütün dünya haberlerini takip ediyorum ve daha olgunlaştığım bir dönemdeyim gibi hissediyorum."

Cüneyt Özdemir'den kendisini Ibiza'ya davet eden Şeyma Subaşı'na cevap: Ben Ibiza'ya gittiğimde sen lise 2'deydin

"BEN İBİZA'YA GİTMEYE BAŞLADIĞIMDA SEN LİSE 2'DEYDİN"

Şeyma Subaşı her şeyin Temmuz'dan sonra normale dönmesini beklediğini söyleyerek, Cüneyt Özdemir'i de İbiza'ya davet etti. Subaşı, "Cüneyt Bey İbiza'ya gelmek ister misiniz? Ağırlayalım sizi" diye sorunca Cüneyt Özdemir ise "Ben İbiza'ya gitmeye başladığımda sen lise 2'de filandın sanırım" diyerek karşılık verdi. İkili arasındaki bu diyalog ise kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cüneyt Özdemir Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (41)

Ankara:

Bu karının meziyeti nedir ???

76
2
yanıtYanıtla
abi bırak ya:

şu ezik ile bir olma

64
2
yanıtYanıtla
Cesur:

Cüneyt bey gibi kaliteli bir gazeteciye yakışmayan konuk olmuş, şaşırdım.

61
4
yanıtYanıtla
Karadeniz:

şeyma subaşı, nın konumu nedir onu araştırdım internetten hiç bir bilgi göremedim oyuncumudur, müzik sanatçısımı , tiyatrocumu veya çobanmıdır nedir geliri nerdendir

58
0
yanıtYanıtla
kraladam:

efsane yorum

yanıt6
yanıt0
Emre:

Çoban bile olamaz emin ol onu bile beceremez

yanıt7
yanıt0
adam:

bir sure Acuna yapisti, bir cocuk verdi ve halen daha yakasindan dusmeyen bir. . .

yanıt0
yanıt0
Acunası hayat:

Acundan ölecek nafaka olmasa

yanıt0
yanıt0
zazacan:

bunun gelirini acun gibi enayiler karşılar ve sevgilisiyle zinaya müstehak kalırlar acun bi haber

yanıt0
yanıt0
Ah Gızım Vah Gızım:

Dünya hayatının gafletine düşmüşsün. Ahvalını hiç düşünmezsin. Allah seni ıslah etsin.

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title