Haberler

Cinsel ilişki olayı meslek hayatını bitirmişti! Ünlü spiker Ali Kırca'nın son görüntüsü gündem oldu

Güncelleme:

Show TV'de çalıştığı sırada 5 dakikalık cinsel ilişki görüntülerinin servis edilmesinin ardından meslek hayatını noktalamak zorunda kalan ünlü haber spikeri Ali Kırca, yıllar sonra ortaya çıktı. Kırca'nın bir hayli yaşlandığı görüldü.

Türkiye'de bir döneme damga vuran haber spikerleri arasında yer alan Ali Kırca, Show TV'de çalıştığı sırada ortaya çıkan 5 dakikalık cinsel ilişki videosu nedeniyle zor günler yaşadı.

KADININ KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKMADI

Ali Kırca, kasette kimliği gizlenen bir kadınla ilişkiye girerken kayda alındı. Görüntülerde yer alan kadının, "Birlikte çektik, görüntülerde yok ama kamerayı düzelttiğimiz anlar bile oldu. Ev değil orası otel odası. İkimizin de içtiği bir geceydi, ben ondan daha sarhoştum. Görüntülerin tamamı 18 dakika" açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Kırca, mesleğine bir süre Show'da devam etti. Ancak Ciner Grup, TMSF'ye ait olan bu kanalı satın aldıktan sonra Ali Kırca'yla yolları ayırdı. Ali Kırca, ekran önündeki son görevini burada yaptı.

ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞTÜ

Kırca, kaset olayı haricinde bir kez de yeni evini görmeye gittiği apartmanın asansör boşluğuna düşmesi nedeniyle gündeme geldi ve uzun süre yeniden sağlığına kavuşmak için tedavi gördü.

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Uzun süredir ortalıkla görülmeyen 73 yaşındaki Ali Kırca, yıllar sonra yeniden gündem oldu. Kırca'nın yeni fotoğrafında bir hayli yaşlandığı ve yıprandığı görüldü.

ALİM KARACA'YI ZİYARET ETTİ

Ali Kırca'nın gündem olan fotoğrafı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyareti sırasında çekildi. Ali Kırca, Belediye Başkanı Alim Karaca'ya misafirperverliği için teşekkür etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, Kırca'nın Türkiye'de haber sunuculuğu denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer aldığını söyledi. Kırca'ya nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Karaca, "Samimi ziyareti ve sohbetiyle bizleri onurlandırdı" diye konuştu.

İşte Ali Kırca'nın son fotoğrafı:

Cinsel ilişki olayı meslek hayatını bitirmişti! Ali Kırca'nın son görüntüsü gündem oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Kırca Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (4)

ihsanhan:

bir var idin bir yok idin. işte dünya hayatı bu kadar kısa. Önemli olan Bu sınavı kazasız atlatabilmek. ataistlik bile ucak sallanana kadar.. doğru yola görün. bu adamdan ibret alın zaman cok kısa.

151
37
yanıtYanıtla
11 22:

cennete sizin bildiğiniz gibi şarap yok komik insan

19
13
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Adamın özel hayatı, adamın kariyeri bir hata yüzünden bitirilir mi ..? Muhtemelen birikmiş tazminatı ödememek için yapılmış kurgu olabilir ..

12
5
yanıtYanıtla
Ali Osman:

Neyse...

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title