Haberler

Sevgilisi başka kadınla sarmaş dolaş görüntülenen Hazar Ergüçlü'den ilginç çıkış: Aldatıldıysam kendimden şüphe etmeliyim

Güncelleme:

Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz ay sevgilisi Onur Ünlü'nün bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenmesinin ardından "Sanmıyorum ki Cihangir'in ortasında beni aldatsın. O kadar aptalsa, ben kendimden şüphe etmeliyim" diyerek herkesi şaşırttı.

Uzun süredir kendisinden 20 yaş küçük olan oyuncu Hazar Ergüçlü ile aşk yaşayan yönetmen Onur Ünlü, geçtiğimiz ay Cihangir'de genç bir kadınla sarmaş dolaş yakalandı. Ergüçlü, sevgilisinin bu görüntülerinin ardından sessizliğini bozdu.

"CİHANGİR'DE BENİ ALDATIRSA KENDİMDEN ŞÜPHE ETMELİYİM"

Şimdilerde yayın hayatına yeni başlayan Alev Alev dizisinde başrol oynayan Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü, Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda eğlendi. Geçtiğimiz ay sevgilisi Onur Ünlü'nün Cihangir'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntülemesi hatırlatılmasının ardından konuşan Ergüçlü, "Sanmıyorum ki Cihangir'in ortasında beni aldatsın. O kadar aptalsa, ben kendimden şüphe etmeliyim" dedi.

NE OLMUŞTU?

Onur Ünlü, bir kadın arkadaşıyla Cihangir'de sarmaş dolaş görüntülenmiş basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmıştı. Ünlü ile görüntülenen kadın ise, görüntü vermemek için yüzünü gizlemişti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Melisa Şenolsun Hazar Ergüçlü Onur Ünlü Cihangir Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

Tt:

Yönetmen, yani eli mahkum bu moruga, böyledir bu isler

14
3
yanıtYanıtla
ENİS:

CEM YILMAZ(48), SERENAY SARIKAYA(29). . . . . 19 YAŞ FARKI ''BÜYÜK AŞK'' DENİLİP AYIP OLMUYOR DA AYNI YAŞ FARKI ONUR-HAZAR ARASINDA NEDEN AYIP OLUYOR, ''DANGALAK SÜRÜSÜ''?????

15
2
yanıtYanıtla
Nur Kara:

Aynen var ya tam aklımdan bunu geçiriyordum. Duygularıma tercüman olmuşsun

yanıt3
yanıt0
Mekancı:

Benim dükkanım Mart’tan beri kapalı bunlar nasıl mekanlarda eğleniyor anlamış değilim bu kanun İstanbul’da ünlülerin takıldığı mekanlara işlemiyor galiba bıktık artık sizin bu çifte standartlarınızdan

10
2
yanıtYanıtla
Mehmet Can:

Baba kız arasında olur böyle şeyler

8
4
yanıtYanıtla
cok genis insan bunlar ya hu:

ne olacak ki? erkek ya da kadin aldatabilir degil mi? hem ortada ne nikah var ne de bir sey? yasayin (igrenc) hayatlarinizi milletin gözüne soka soka. hee görülürseniz de, böyle piskin bir bicimde koruyun birlikte oldugunuz kisiyi. bugün sen korursun, yarin da o seni. bu isler böyle. genis görüslü insanlar sizi.

8
4
yanıtYanıtla
balkan kürdü....c.c.c:

kendim bizzat turizimciyim bu ve bunu gibi tiplerle çok karşılaştım burunlarından kıl aldırmazlar seni beni beğenmezler sevgilisinin tipine bak göster parayı tak koluna hepsi aynı. . . . .

10
1
yanıtYanıtla
cosmos:

kadın doğru söylüyor demek istiyor ki ben vermeliyim verdiğim halde başkasına gidiyorsa demekki vermiyorum kadınlık yapmıyorum

4
7
yanıtYanıtla
Wwwwwwww:

Hayatimda ilk defa bir kadının bu kadar doğru konuştuğunu gördüm erkeği yanlışa sürükleyen kadındır

6
5
yanıtYanıtla
ebru:

ne alakası var . adam alenen aldatıyor. çok rezil olmamak için kendini suçlar gibi yapmış. çok kurnaz

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title