Haberler

Ceyda Düvenci, boşanma sürecini anlattı

Güncelleme:

Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile olan boşanma sürecini anlattı ve güçlü bir kadın olmadığını söyledi.

2015 yılında nikah masasına oturan ve bir çocukları bulunan Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci 10 Temmuz'da tek celsede boşanmıştı.

Düvenci sunuculuğunu yaptığı 'Bambaşka Sohbetler' programında konuğu, ünlü oyuncu Beyza Şekerci ile sohbet ettiği sırada biten evliliğiyle ilgili konuştu.

Ceyda Düvenci şunları söyledi:

"Hiç de öyle kolay süreçler atlatmadım gerçekten…. Burada Bülent'i de yok saymak istemem benim için hala çok kıymetli Bülent. Onun için de çok zor bir süreçtiibenim için de çok zor bir süreçti."

* Hepimizin çok hayret ettiği Bülent'in de bence kendi içinde çok hayret ettiği bir süreçti… Aaa günün sonunda biz dedik ki 'Tamam herkesin mutlu olması gerekiyor.

Bizim 2 tane evladımız var. Bu Melisa'nın babası Engin'in de onayladığı bir şeydir, Melisa'nın şansı, iki babası oldu hayatında…"

"GÜÇLÜ BİR KADIN DEĞİLİM"

"Hiç konuşmayı ummadığım şeyleri konuşmak durumunda kalıyorum eski evliliğimle ilgili, kolay mı hiç değil… Çok da güçlü bir kadın değilim. Hani diyorlar ya çok güçlüsün, yok değilim.

Sadece geleni geldiği gibi alıp, çokca ağlayıp, biraz dona kalıp sonra kabul edip barışıp yola devam ediyorum. Bu belki güçlü gibi görünüyor, kırılmadan; bir dönem kırılarak sonra barışarak… Çünkü biz ölene kadar akrabayız yani bu değişmeyecek bir gerçek…"

"Dostlarımız bir, bu değişmeyecek… Evlatlarımız için hep bir araya geleceğiz ve bitebilirmiş bazı duygular… Güçlü gözüküyorum, silkeleyip attıp, pozlarımı verdim sosyal medyada, böyle bir şey değil…"

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Bülent Şakrak Ceyda Düvenci Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title