Haberler

Cem Yılmaz Sevgilisini Arkadaşına Emanet Etti

Güncelleme:

Ünlü komedyen, birlikte tatile çıktığı sevgilisi Özge Sabuncu'yu işlerinin çıkması nedeniyle arkadaşı Muzaffer Yıldırım'a emanet etti.

Bulgaristan'da 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filminin çekimleri biter bitmez Bodrum'a geçen Cem Yılmaz, tatile devam ediyor.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Geçen hafta sevgilisi Özge Sabuncu'yu eski eşi Ahu Yağtu'yla tanıştıran Yılmaz işleri nedeniyle önceki gün de Muzaffer Yıldırım'a emanet etti. Yılmaz'ın Türkbükü'nde bulunan evinin sahilinde denize giren Sabuncu'yu Muzaffer Yıldırım ve sarışın sevgilisi yalnız bırakmadı.

GAZETECİLERİ FARK EDİNCE SUDAN ÇIKTI

Yıldırım iskelede durduğu sırada gazetecilerin geldiğini görünce sarışın sevgilisi ve Sabuncu'yu uyararak hemen sudan çıkmalarını istedi. Denizden çıkan ikili hemen havlulara sarılırken ortaya ilginç görüntüler çıkmasına neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muzaffer Yıldırım Bulgaristan Cem Yılmaz Bodrum Magazin Haberler

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Bakmadan Geçme

Sırbistan-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sırbistan-İngiltere maçı şifresiz mi? Kurban eti yıkanır mı, kırmızı et yıkanır mı? Kurban kesildikten sonra et yıkanır mı? Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu?
Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

500

Yorumlar (6)

Mersin:

Ben itiraf ederimki bu önemli haberi bizlerle paylaştığınız için sizlere şükran borçluyuz Ölkenin adeta kanıyan yarasıydı parmak bastınız kanamayı kestınız

7
1
yanıtYanıtla
Musti:

Cem''de para çuvalla ama Muzo''nun sevgilisi bomba, Cem''inkiler Dudullu güzeli formunda.

6
1
yanıtYanıtla
Turkiye:

Bunuda haber yapmaniza uzuldum dogrusu.

3
0
yanıtYanıtla
Nane:

Ne olmuş ortalığa mı düşmüş

0
1
yanıtYanıtla
maho:

Acun arda cem hep ayni kafa kız gorunce agizlarindan sular damliyo

0
0
yanıtYanıtla
adımı boşverrMobil-ANDROID:

ha ha ho nickli arkadaş ne demek istemiş fikri olan varmı salak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title