Haberler

Buğra Toplusoy, Ceyda Ateş'i 2. Kez Aldattı

Güncelleme:

Toplusoy, uğruna babasına rest çekip Amerika'da yaşamaya başladığı Ateş'i aldatıp pişman olmuştu. Toplusoy o yabancı güzelle birlikte geçtiğimiz gün fotoğrafını paylaştı.

Ceyda Ateş ile ilişkisine karşı çıktıkları için ailesine rest çekerek ABD'ye giden Buğra Toplusoy'un 3 aydır yabancı bir güzelle aşk yaşadığı fotoğraflarla ortaya çıkmıştı. Toplusoy'un Ceyda'dan af dilemesiyle Ceyda bu olanları hiçe saymıştı.

FRANSIZ GÜZEL İLE AŞK'A DEVAM EDİYOR

"Standartcy" turnesi için Amerika'da bulunan Cem Yılmaz, Avustralya'lı sevgilisi Melani Shepherd'la Miami'de görüştü. Kalabalık bir grupla akşam yemeği yiyen çiftin masasında Buğra Toplusoy da vardı. Toplusoy, çektirdikleri fotoğrafı "Muhteşem bir gösteri, muhteşem akşam yemeği. Çok teşekkür ederiz Cem Yılmaz" notuyla Instagram'da paylaşmasıyla Toplusoy'un karşısında oturan bayanın 3 ay birliktelik yaşadığı Fransız güzel olduğu ortaya çıktı.

AYNI GECE CEYDA DA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

İhanet haberlerini ısrarla yalanlayan Ateş ise aynı saatlerde arkadaşlarıyla doğum gününü kutladı. Kutlamada çekilen bir fotoğrafa "Ama bir eksik var" notuyla Toplusoy'u da etiketledi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Cem Yılmaz Ceyda Ateş Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

ONUR TAN:

CEYDA , SEN DEĞERLİSİN . DEĞMEZ BU ADAMA. . . .

19
6
yanıtYanıtla
ali veli konya:

buğra topsoyunu iyi tanırım bodrumda beraber askerlik yaptık bana abi derdi. böyle birşey yapmaz. bana hep abi ben ceyda yı çok seviyorum derdi.

5
19
yanıtYanıtla
haydar:

ah şu zenginliğin gözü kör olsun babamız zengin olsaydıda bizde kandırırdık ünlü güzelleri sokakta bakmıcagı adamla evleniyolar sırf zengin sosyetik diye

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Medyatik bayanların kaçınılmaz sonu, üzülme sen ne ilk ne de son olacaksın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title