Haberler

Bu Akşam 'Diriliş Ertuğrul' Yeni Bölümünde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul 68. bölümü bu akşam ekrana geliyor. Amanda'nın işkence gördüğü sahneler ve Ertuğrul'un Aslıhan ile evlenip evlenmeyeceği en çok merak edilen konular arasında.

Bu akşam yayınlanacak Diriliş Ertuğrul 68. bölümü için heyecan doruğa çıktı. Geçen hafta en yüksek reyting oranlarına ulaşan dizinin yeni bölümü geniş kitlelerce bekleniyor. Yeni bölümün fragmanında Amanda'nın işkence gördüğü sahneler dikkat çekici detaylardan birisiydi. Bir diğeri ise, Ertuğrul Bey'in Aslıhan'a, Candar Bey tarafından eş adayı seçilmesiydi. Ertuğrul Gazi'nin, Halime'nin üstüne eş getirip getirmeyeceği merak konusu oldu.

İşte bir önceki bölümün ucu açık kalan soruları, fragmandaki çarpıcı detaylar ve izleyiciyi yeni bölümde bekleyenler:

GÜNDÜZ ALP VE HALİME İÇİN KUTLAMALAR YAPILACAK

Ok ile vurulan Gündüz Alp geçen bölümde sağlığına kavuştu. Düşmanın elindeki Halime ve Aslıhan kurtuldu. Obada bu büyük haberlerin yarattığı sevinç, kutlamalarla süslenecek.

İŞKENCE GÖREN AMANDA ORTALIĞI KARIŞTIRACAK

Simon, Amanda'yı Kayı Obasına getirerek iki obayı da kavuracak ateşin fitilini ateşlemiştir. Simon'un yaptığı kurnazca hamleye Ertuğrul'un karşı hamlesi nasıl olacak? Öte yandan suçun tek faili olarak görülen Amanda'yı, eşkıyaların yerini Aliyar'a söylemiş olması kurtarabilecek mi?

AMANDA'YI GÖREN URAL HUZURSUZ

Kirli planının işlemesiyle keyfi yerine gelen Ural, bir anda Amanda'yı eli bağlı olarak karşısında bulunca ne yapacak? Simon'un beklenmeyen bu hamlesini ihanet olarak gören Ural'ın bu ihanete karşılığı nasıl olacak?

TURGUT ALP, ERTUĞRUL'U ÖLDÜRECEK Mİ?

Turgut Alp'in Ertuğrul'u öldürme emri aldığı bildiriliyor. Ancak Turgut'un bunu yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Fragmanda iki kişinin at üstünde savaştığı izleyiciye gösteriliyor. Ayrıca bir Alp'in öldüğü ve Ertuğrul Gazi'nin, naaşın başında beklediği görülüyor. Ölen Alp'in kim olduğu merak konusu oldu.

SİMON İÇİN İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR! URAL VE SİMON KARŞI KARŞIYA

İki obayı birbirine kırdırma planında Amanda kozunu oynayan Simon'un keyfini kaçıracak gelişme ne olacak? Oynadığı bu kozla Ural'ın nefretini kazandığının farkında olan Simon, Ural hakkındaki planlarında başarılı olacak mı? Öte yandan Simon ve tapınakçıları göz hapsinde tutan Turgut'u büyük bir tehlike bekliyor.

ERTUĞRUL BEY VE ASLIHAN EVLENİYOR MU?

Yeni fragmanın en dikkat çeken detayı, Candar Bey'in "kızını kime vereceksin?" sorusuna "Ertuğrul Bey" cevabı vermesiydi. Minnet borcu olan Candar Bey, Ertuğrul Gazi'yi böyle mi ödüllendirecek? Ertuğrul bunu kabul edecek mi? Yaşanan hadiselerin Çavdar Otağında yansımaları nasıl olacak? Ertuğrul'a içten içe sevda besleyen Aslıhan'ı bu hususta bekleyen sürpriz gelişme ne olacak?

Tüm bu sorular bu akşam saat 20.00'de TRT1 ekranlarında yanıt bulacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Ertuğrul Gazi Magazin Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title