Haberler

Biricik Suden'in fotoğrafını kendisine aitmiş gibi paylaşan Harika Avcı, sosyal medyanın diline düştü

Güncelleme:

Şarkıcı Harika Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Yüzünün görünmediği bir pozu takipçilerinin beğenisine sunan Avcı'nın Biricik Suden'in eski bir fotoğrafını paylaştığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda maddi sıkıntılar yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen Harika Avcı, bu kez de sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu. Harika Avcı başkasına ait olan fotoğrafı kendisine aitmiş gibi paylaştı.

MAZHAR ALANSON'UN EŞİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Avcı, sosyal medya hesabında yüzünün görünmediği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Şarkıcı, Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in 2019 yılında paylaştığı pozu kendisiymiş gibi yayınladı. Ancak dikkatli kullanıcılar fotoğraftaki kişinin Harika Avcı olmadığının farkına vardı.

Biricik Suden'in fotoğrafını kendisine aitmiş gibi paylaşan Harika Avcı, sosyal medyanın diline düştü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mazhar Alanson Biricik Suden Sosyal Medya Harika Avcı Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500

Yorumlar (22)

Yavuz50:

zaman herşeyi deforme ettiği gibi, insanlarıda deforme ediyor işte.

17
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

selamün aleyküm. . . yuüce Allah insanı özene bezene yaratmıştır. bize bahşedilen bu güzel değerleri bozarsak, sonuçları böyle olur. . yarin gireceğimiz mübarek üç aylar ülkemize milletimize devletimize huzur sağlık bereket getirsin inşallah, hayırlı akşamlar. kalın sağlıcakla. . . .

15
0
yanıtYanıtla
kayserili sıddık:

ve aleyküm selam kardeş. bil mukabele.

yanıt5
yanıt1
hacer:

özenmek bezenmek biz insanlara aittir. YARATICI OLAN ALLAH ''ol'' der olur. sözlerin kötü niyetli değil ama cahilce. küfr sözdür. tövbe et kuzeyin uşağı

yanıt2
yanıt0
HACERE CVP:

HACER BEY, mi desek, yoksa, , , sözlerimiz kısa ve öz anlatılmıştır. demek istenen o ki, YARADILANI SEVECEKSİN YARADANDAN ÖTÜRÜ. deriz, öyede biliriz. mana anlam budur. anlasan idark etsen mantığını kullansan keşke. ama nerde, neyse. . aklasın saşılcakla ailenle. . .

yanıt0
yanıt0
HACER EFENDİYE CVP:

asıl sen tövbe etmelisinki. . . . böylesine güzel anlamlı bir yoruma cevap yazdığın için. . . . insafsız HACER

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Midemi bulandirdi.

11
3
yanıtYanıtla
CELLO:

YAŞLANDI DELİDİR NED YAPSA YERİDİR.

8
5
yanıtYanıtla
vay anasını be:

vay be. uzun zamandır görmemiştim. bu kadın zamanında afetti. ne olmuş buna böyle. ulan yaşlanıyoz be.

13
0
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

ZAVALLI KADIN ARTIK NE YAPTIĞINI BİLMİYOR. AKLİ MELEKELERİ YERİNDE DEĞİL DEMEK Kİ.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title