Haberler

Hande Yener meslektaşlarına meydan okudu: Bana ancak kıyafette rakip olabilirler

Güncelleme:

Kıbrıs'ta konser veren Hande Yener, müzik kariyerinin 22. yılının acısını çıkardığını söyleyerek meslektaşlarına gönderme yaptı. Geçtiğimiz günlerde Gülşen'i hedef alan Yener, "Bana ancak kıyafette rakip olurlar o da üç beş gün. Bir numara benim" diyerek meydan okudu.

Yaz aylarında yoğun bir konser maratonu bulunan başarılı şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Kıbrıs'taki bir mekanda sahne aldı. Leopar desenli tulumuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Yener, ayaküstü basın mensuplarıyla da sohbet etti.

"HER ŞEY ESKİDİKÇE TADI DAHA GÜZEL OLUYOR"

Hande Yener"Her sahneme özel hazırlanarak çıkıyorum. İnsanlar konser diyor ama ben kutlama diyorum. 22. yılın acısını çıkarıyorum. Benim sahnede seyirci ile iletişimim çok güzel. Her şey eskidikçe tadı daha güzel oluyor. Yıllar geçtikçe enerjim daha da artıyor. Şu an yeniden doğmuş gibiyim. Son yaşadığım sağlık sorunu sonrası sağlığım çok iyiye gidiyor. Sürekli kontrollerdeyim. Yaz sezonu benim için çok yoğun geçti, ben de bundan çok mutluyum. New York'da çok güzel bir klip çektik o klipte beni Madonna ve Lady Gaga' ya benzetenler oldu bu da beni mutlu etti. Ben bazıları gibi sırf story atmak için çekim yapmam. Story atmak için yaşayanlar var. Bir yerlere story atmak için yemek yemeye gidenler var. Her şey çok iç içe girdi. Ben doğa, hayvanlar ve çocuklarla iç içe yaşayan biriyim. Benim hayatım bu şekilde geçiyor. Her şey sanal değildir" diye konuştu.

Hande Yener meslektaşlarına meydan okudu: Bana ancak kıyafette rakip olabilirler

"BİR KERE SAHNEDE YUHALANMIŞTIM"

"Geçtiğimiz günlerde Ece Seçkin' e sahnedeyken seyirciler tarafından yüzüne telefon attılar, sizin başınıza hiç böyle bir olay geldi mi?" sorusu üzerine konuşan Yener, "Bazen bu şekil taşkınlık yapanlar oluyor ama bu dünyanın bir çok ülkesinde de oluyor. Ben bu şekil bir olay yaşamadım ama, Beni yuhlandığım bir sahnem olmuştu ve ben nasıl yuhlanırım diye çok üzülmüştüm. Sahne öncesi zehirlenmiştim ve bir saat, sahnem gecikmişti o yüzden yuhlanmıştım ama sahneye çıkıp derdimi anlattım ve seyirci bana inandı. Sahneyi büyük alkışlarla bitirdim. Benim hiç bir zaman sanatçı kaprisim olmadı. Ben kulise bile özel istek yapmam.

Hande Yener meslektaşlarına meydan okudu: Bana ancak kıyafette rakip olabilirler

"BANA ANCAK KIYAFETTE RAKİP OLURLAR"

"Demet Akalın'ın garsonun, başından aşağı şampanya dökmesiyle ilgili sorulara kaçamak cevap veren Yener, "Ding, bu soruyu geçelim. Kırmızı sorulara cevap vermiyorum. Geçti ve gitti" dedi. Geçtiğimiz günlerde Gülşen, hayranı bir kadının Hande Yener'e "Gülşen, sizden 5 gömlek üstün" göndermesine Hande Yener'in cevabı, "Gömlek derken meme ucunu mu kastediyorsun" şeklinde olmuştu. Bu konuya da değinen şarkıcı, "işimizi bu kadar basitleştirmemeliyiz. Müziğin dışına çıkmayalım. Bana ancak kıyafette rakip olurlar o da üç beş gün. Bir numara benim"

Bana Ancak Kıyafette Rakip Olabilirler

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Hande Yener Lady Gaga New York Gülşen Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Zulkarneyn :

orta yaş krizi

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title