Haberler

Aradaki Yaş Farkı Dudak Uçuklatır

Güncelleme:

Yeni yılın ilk aşk bombasını ekranların muzip ismi Mehmet Ali Erbil patlattı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi; ünlü futbolcu Önder Turacı'nın eski eşi Ayşe Özdemir! Aradaki yaş farkı ise tam 35!

2010 BELÇİKA GÜZELİ

Yeni yılın ilk aşk bombasını Mehmet Ali Erbil patlattı! Şovmen; Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Önder Turacı ile olaylı bir şekilde boşanan 2010 Belçika Güzellik Kraliçesi Ayşe Özdemir ile beraber... 55 yaşındaki şovmenin yeni aşkı 20 yaşında. Çiftin, arkadaş ortamında tanıştığı öğrenildi.

İKİ HAFTADA EVLENMİŞTİ

Ayşe Özdemir; futbolcu Önder Turacı ile tanışıp aşık olunca iki hafta sonra evlenmişti. Çift, nikahtan bir yıl sonra olaylı boşanma davalarıyla gündeme gelmişti. Özdemir; o dönem medyaya, "Önder bana dayak attı, psikolojik baskı yapıp tehdit etti" demiş, Turacı ise bu iddaları yalanlamıştı.

BEKARET TESTİNE BİLE GİRMİŞTİ

Ayşe Özdemir evlendikten sonra neden ayrıldığını ve tüm yaşadıklarını anlatmıştı. İşte Özdemir'in kendi ağzından tüm yaşadıkları:

"Önder evlendikten sonra Topuklu kesinlikle giymemi istemiyordu, mini istemiyordu, sıkı dar pantolonlara tepki gösteriyordu. 'Dar şeyler giyme vücut hatların görünmesin, topuklu giyme herkes ayaklarına bakıyor, mini giyme bacakların ortaya çıkıyor' gibi şeyler... Başta çok cool'du. '19 yaşındasın genceciksin, herşeyi ben sana öğreteceğim' derdi.

* Sözlüyken 'Hayatıma çok kadın girip çıktı, herkese güvenemiyorum. Senden bir şey isteyeceğim, yapar mısın?' deyip bekaret testi istedi. Önce tepki gösterdim. 'Bana güvenmiyor musun?' diye. 'Lütfen emin olmalıyım psikolojim çok bozuldu güvensizliğim var' dedi. Beni ablasına gönderdi. Ablası da beni bekaret testi için kendi doktoruna götürdü.

* Beni çalıştırmıyordu. Lise sona gidiyordum, 3 ay sonra diploma alacaktım, fen lisesi okuyordum tıpa hazırlanıyordum. O da yarım kaldı. Hayatımı mahvetti. Benimle oynadı, kullandı, çıktı gitti.

* Evlilik sözleşmesi imzalattı, hiçbir şey talep etmeyeceğime dair. 'Ayrılırsak mağdur etmem' demişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mehmet Ali Erbil Önder Turacı Ayşe Özdemir Belçika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title