Haberler

Annelerinin İzinden Giden Ünlü Kızları

Güncelleme:

Hollywood'da tarzlarıyla adlarından söz ettiren ünlü isimlerin kızları da, annelerinin izinden gidiyor.

TABITHA & MARION BRODERICK

Sarah Jessica Parker'ın ikiz kızları da anneleri gibi rengarenk giyinmeyi ve farklı desenleri karıştırmayı seviyor. New York'ta büyüyen ve çocuk parkı yerine moda haftalarına giden ikizler, Parker'ın yakın olduğu moda tasarımcılarının koleksiyonlarından istedikleri gibi giysi seçiyor.

HARPER BECKHAM

Moda dünyasına el atar atmaz zirveye tırmanan Victoria Beckham'ın kızı Harper'ın giysileri çocuk modasını etkiliyor. Harper da annesi gibi koyu renkleri ve şık elbiseleri seviyor. Minik Beckham, annesinin piyasaya çıkarmayı planladığı çocuk ürünleri markasının da ilham kaynağı.

SURI CRUISE

Çocuk dünyasının gelmiş geçmiş en çok konuşulan ismi hala, Tom Cruise'un kızı Suri Cruise! Annesi Katie Holmes'ün salaş ve sade tarzını benimseyen Suri'ye; Gucci ve Stella McCartney'nin de aralarında bulunduğu birçok büyük marka ürünlerini hediye olarak gönderiyor.

VIOLET AFFLECK

Jennifer Garner'ın sade ve spor giyim tarzını, kızı Violet de benimsedi. Annesi gibi pastel tonları ve pembe renkleri seven Violet, genç bir kız gibi giyinmeyi seven çocuklardan. Birçok yıldız da, daha sevimli bir kıyafet seçmek istediklerinde Violet'ten ilham alıyor.

LOURDES LEON

Madonna'nın kızı olmak ve onunla aynı evde büyümek Lourdes'in tüm yaşıtlarından daha farklı bir moda zevkine sahip olmasını sağlamış. Annesi gibi seksi ancak rock tasarımları seven Lourdes'in şimdiden kendisine ait bir markası var. Dolce & Gabbana gibi markalar da tasarımlarını giymesi için sık sık Lourdes'e hediye yolluyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sarah Jessica Parker Victoria Beckham New York Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title