Haberler

Alişan, kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızları ile alışverişe çıktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz ay koronavirüs nedeniyle kardeşini kaybede Türk müziğinin sevilen sanatçısı Alişan, yeğenleriyle alışverişe çıktı. Kardeşinin iki kızı kendi evladı olarak gördüğünü söyleyen Alişan, kızların elini bir an olsun bırakmadı.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın hastanede koronavirüs tedavisi gören kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz ay hayatını kaybetti. Kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan isesosyal medya hesabından açıklama yaparak "2 çocuğum, 2 yeğenim vardı. Artık 4 çocuğum var" diyerek vefat eden kardeşinin kızlarına sahip çıktığını söyledi. Sözünü tutan Alişan, önceki gün iki küçük yeğeniyle alışverişe çıktı.

YEĞENLERİNİN ELİNİ BIRAKMADI

Kızlara scooter ve çeşitli oyuncaklar alan şarkıcı, 2 bin liralık alışveriş yaptı. Alişan, fotoğraflarını çeken muhabirlerin sorularını "Arkadaşlar başka zaman, şimdi olmaz" diyerek geri çevirdi. Yaşadığı zor günleri atlatamayan Alişan, yeğenlerinin elini bir an olsun bırakmadı.

Alişan, kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızları ile alışverişe çıktı

"4 ÇOCUĞUM VAR ARTIK"

Kardeşinin ani ölümünden sonra Instagram hesabından paylaşım yapan Alişan, şunları yazmıştı: "Abim bizi öksüz bıraktım gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin. Ben şimdi sensiz ne yapacağım. Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi. Allah'ım seni bizden daha çok istedi yanına aldı. 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu Eyşanım, Ceylanım, Merve'm bana emanet. Seni çok seviyorum abim. Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk'um. Seni çok seviyorum Allah'ım mekanını cennet eylesin İnşallah."

Alişan, kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızları ile alışverişe çıktı

Kaynak: Magazin

Akmerkez Alişan Haberler

500

Yorumlar (3)

songül zeybekgil:

Alişan bu durumdan bile kendine reklam malzemesi çıkarıyorsun ya ALLAH var yukarıda. Ne itici birisin ya

23
57
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU :

ALİŞAN HABERLERİ ARTIK BAYDI GERÇEKTEN....

34
34
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

ne reklam çıkartmış adam ne biçiim insanlarsınız ya helal olsun diyeceğinize hala eleştiriyorsun acaba güncel hayatta nasıl birisindir buraya yazdığınıda yüzüne söyleyecek kadar delikanlımısınız merak ediyorum. klavye delikanlıları

16
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title