Haberler

Ahu Tuğba, İslamiyet'e yönelen Meriç Erkan hakkında konuştu: Allah yolundaysa aşk yaşamadığımızı söylesin

Güncelleme:

Bir dönem Ahu Tuğba ile aşk yaşadığı konuşulan Meriç Erkan, İslamiyet'e yönelerek giyim tarzını değiştirdi. Uzun süredir yurt dışında yaşayan Ahu Tuğba ise yıllar sonra bambaşka biri olarak ortaya çıkan Erkan'ın "Geçmişte bunları nasıl yaşamışız" sözlerine "Allah yolundaysa doğruyu söylesin. Biz aşk yaşamadık, kurguydu" dedi.

Yıllar önce Ahu Tuğba ile aşk yaşayan ve sonrasında Esra Erol'un izdivaç programına çıkan Meriç Erkan, ilginç danslarıyla hafızalara kazınmıştı. Canlı yayınlardaki halleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü isim imaj değiştirerek yıllar sonra ortaya çıktı.

ERKAN MERİÇ: NASIL YAŞAMIŞIZ BÖYLE?

Maneviyata yönelen Meriç Erkan, giyim tarzını değiştirip sarık takmaya başladı. Erkan, Meriç olan adını da Mahmut olarak değiştirdi. Değişiminden bahseden Erkan, "Görüntümüzden mutluluk duyuyoruz. Bu Rabbimle aramdaki hesaplaşma. Nasıl yaşamışız böyle? Kimseyi yadırgamıyorum biz de bu yoldan geçtik. Ben bir bayanla bir araya gelmiyorum" ifadelerini kullandı.

"ALLAH YOLUNA GİRDİYSE DOĞRUYU SÖYLESİN"

Uzun bir süredir yurt dışında yaşayan Ahu Tuğba ise Magazinsortie'ye konuştu. Meriç Erkan ile aşk yaşamadıklarını söyleyen Tuğba, "Allah yolundaysa doğruyu söylesin. Meriç Erkan ile asla aşk yaşamadım. Benim bu adamla hiçbir şeyim olmadı, olamaz da, Savaş Kalafat çok iyi bilir olmadığını. Kalafat ve eşi, kameramanlar da gün boyu yanımdalardı. Bütün ekip bir şey olmadığını bilir. Meriç Erkan Allah yolunda ise ya da Allah yoluna girdiyse benimle hiç bir zaman beraber olmadığını söyler. Sevgilim olmadı, TV formatıydı" dedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ahu Tuğba Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Doğrucu Davud:

Bu adam zaten Müslüman değil miydi? Bu adam sarık takıp cübbe giyince Müslüman olunduğunu sanıyorsa hem samimi değildir hem de islamiyet adına zerre kadar şey bilmiyor demektir. Yaptığı şey sadece dini kullanıp reklamını yapıyor

50
54
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Zaten kurgu olduğunu herkes biliyordu açıklama yapmana gerek yoktu ki

90
4
yanıtYanıtla
Aziz Gül:

zaten adam da kurgu oldugunu diyor

87
2
yanıtYanıtla
Doğuş:

Sabırlı olun daha çok evrim değiştirecek.

38
46
yanıtYanıtla
Mahmut Kara:

Zaten hep öyleydi şuan bile Esra Erol’un programı olsun Müge anlı olsun hepsi kurgu

74
8
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bu adam hidayete mi? Yoksa nereye erdiği Euro ve dolar bazındaki kazanımları sonucu güncellenecektir az... sonra!!

21
50
yanıtYanıtla
Fatih Karataş:

İnsan bu şatafatlı sahte hayatın her zerresini görüp nasuh bir tövbeyle kenara çekilmiş kendisiyle yapılacak röportajları reddetmiş birisini kabul edip kimseyi incitmeden tövbesi ile ilgili birşeyler söylemiş yapmayın neyin saldırısı bu....

12
0
yanıtYanıtla
Kuman:

Erkan abi! Şeytanlar rahat durmaz biliyorsun! seni yolundan alıkoymaya çalışacak! Aman abim dikkat et

8
0
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Daha kaç hafta bu haberi yapacaksiniz iyi bak ne guzel adam İslam'a dönmüş doy yolu bulmuş kesin cennet lik anladik kapatin konuyu gina geldi

6
2
yanıtYanıtla
Orhan Keleş:

Ahu hanım Meriç benim yakın arkadaşım söylediği doğru bana bile o zaman söyledi ayrıca siz ve Meriç agbimin mağazasına geldiniz bir sürü ürün aldınız sizle ne diye aşk yaşatacakmış hepsi oyundu şahidim .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title