Haberler

Acun Ilıcalı'dan "Şeyma Subaşı ile evlendiğine pişman mısın?" sorusuna yanıt

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, her ay 125 bin TL nafaka ödediği Şeyma Subaşı ile evlendiğine pişman olup olmadığı sorusuna "Hiç değilim. Öyle bir konu yok" yanıtını verdi.

Haber Global'de yayınlanan Candaş Tolga Işık ile 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan Acun Ilıcalı, hakkında merak edilen sorulara yanıt verdi. Canlı yayında Ilıcalı'ya yöneltilen sorulardan biri de Şeyma Subaşı ile evlendiğine pişman olup olmadığıydı.

"ŞEYMA İLE EVLENDİĞİME PİŞMAN DEĞİLİM"

Bu soruya "Hiç değilim. Öyle bir konu yok" diyerek yanıt veren Ilıcalı, şöyle devam etti: "Bir şey çözümsüzlüğe gittiği zaman başka bir evreye geçmek zorunda kalıyorum. İnsanların bunu başaramadığını gördükçe üzülüyorum. İki insan arasındaki duygusal bir şeylerin bitmesi yüksek gerilimli şeylerin yaşanmasına sebep değil."

"MELİSA'NIN ÜZERİNE TİTRİYOR"

Açıklamasının devamında Şeyma Subaşı'nın annneliğini çok beğendiğini belirten Ilıcalı, "Melisa'nın üzerine titriyor. Şeyma ile 10 yıllık beraberliğim var. Bir şeyler yapmaya çalışıyordum ama beceremedim diyelim. Benim de onun da mutlu bir hayatı var şu anda. Özel hayatta çok göz önünde olduğum için göze de batıyorum. Bu benim için çok büyük bir dezavantaj" şeklinde konuştu.

HER AY 125 BİN TL ÖDÜYOR

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk, kızı Melisa'ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olmak üzere her ay 125 bin TL ödüyor. 29 yaşındaki Subaşı, evlenirse 115 bin TL'lik nafakası ödenmeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

500

Yorumlar (67)

Muzo:

Bu şahsın geçmişten günümüze nasıl ve kimler tarafından hangi amaçla getirildiği, hiç ama hiç sorgulanmadı. Bu derenin kaynağı nereden? Biz 150 kuruşluk ekmeğin hesabını yaparken bu zat yıllarca devlete hizmet vermiş bir memurun hayal edemediği parayı nafaka olarak ödüyor. Adalet mülkün temeliydi ya . Böyle temelin de adaletinde. . .

72
11
yanıtYanıtla
Tuğra:

İlluminati olduğu kesin ve bilinen bir şey. Artık kimse de bir şey demiyor

yanıt18
yanıt6
Ah be Muzo:

Reis sen bu kafayla o hesabı yaparsın. O adam o kafayla o hesabı yapar. Risk Cesaret Öngörün yoksa, ayda x lira maaşım olsun kafam rahat olsun, sorumluluk almayayım kafasıyla yaşarsan bu paraları kazanamazsın tabiki.

yanıt6
yanıt9
sinan:

fetöcüydü o, bazı gazeteciler yazmıştı

yanıt1
yanıt0
...:

kusura bakma da yattigi yerden de yapmadi bunlari. calisti kazandi ve daha cok calisip parasini guzel yerlerr yatirim yapti. hepsi bu. ayrica tv de cok para var devlet maaşında deil

yanıt0
yanıt0
ataman:

ey türkiye halkı neden kendinizi aptal yerine koyuyorsunuz . acun sizin cebinizden alıyor böyle keyfine harcıyor. survivorda attığınız her sms için 3 lira yüzlerce trilyon net kar olarak olarak acuna dönüyor . başka hiçbirşey yapmasına gerek bile yok . sosyal medyada yarışmacılara onlarca sms attığının resmini paylaşıyorlar. cebinizden bunu zengin etmek için bu kadar çok sevinmek neyin kafasıdır

41
11
yanıtYanıtla
FATİH:

OPERASYON GEÇİRİP KADIN OLUP ACUN İLE Mİ EVLENSEM? SONRA BOŞANIRIM. . HAYATIM KURTULUR. .

34
8
yanıtYanıtla
BOŞVERR:

BIRAK ERKEKLİK SENDE KALSIN :)

yanıt12
yanıt2
abuzer:

şeymada ne buldun. çingene kılıklı biri. şalvarı eksik. bir tane rus bulsan buna 10 basar.

23
6
yanıtYanıtla
Ğımarlı Sait:

Doğru Diyin ABUZER..

yanıt2
yanıt1
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title